Το «όχι» του ΠΑΟΚ στην Σπόρτινγκ για τον Φερέιρα!

Το «όχι» του ΠΑΟΚ στην Σπόρτινγκ για τον Φερέιρα!

Σταύρος Σουντουλίδης
Το «όχι» του ΠΑΟΚ στην Σπόρτινγκ για τον Φερέιρα!

bet365

Το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που αποκάλυψαν την Τρίτη (24/9) οι Πορτογάλοι, είναι πραγματικό, όμως η απάντηση του ΠΑΟΚ ήταν αρνητική και δεν υφίσταται κανένα θέμα.

Ο μόνος τρόπος αυτή την στιγμή, μετά την αποκάλυψη των Πορτογαλικών ΜΜΕ, για να πάρει η Σπόρτινγκ τον Αμπέλ Φερέιρα, είναι να καταβάλλει στον ΠΑΟΚ τη ρήτρα των 7.000.000 ευρώ, αλλά και να επιθυμεί ο Πορτογάλος τεχνικός να αφήσει τους πρωταθλητές Ελλάδας και να επιστρέψει στην πατρίδα του αναλαμβάνοντας την ομάδα της Λισαβόνας.

Η Σπόρτινγκ χτύπησε την πόρτα του ΠΑΟΚ για να μάθει αν θα άφηνε τον Φερέιρα να επιστρέψει στην Πορτογαλία, όμως η απάντηση των «ασπρόμαυρων» ήταν ευθύς εξαρχής αρνητική και το θέμα τελείωσε προς το παρόν.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του 40χρονου τεχνικού η Σπόρτινγκ είναι διατεθειμένη να δώσει ένα σημαντικό ποσό για να τον πάρει, όχι όμως καλύπτοντας τη ρήτρα του συμβολαίου του.

Όπως γράφεται στην Πορτογαλία στο τριετές συμβόλαιο των δύο πλευρών υπάρχει ρήτρα 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα