Πανιώνιος: Μπορεί χωρίς τον Αραμπούλι;

Γιώργος Ντυμένος
Πανιώνιος: Μπορεί χωρίς τον Αραμπούλι;

bet365

Ο Γεωργιανός φορ έχει αναγορευτεί στην πλέον αξιόπιστη επιθετική λύση των «κυανέρυθρων» και το κενό του προβάλει ιδιαίτερα μεγάλο...
Λόγω του περιορισμού μεταγραφών που επιβλήθηκε στον Πανιώνιο, το ρόστερ του είναι μικρό. Αυτόματα κάθε απώλεια πονά κυρίως στο μεσοεπιθετικό σκέλος, όπου οι λύσεις είναι λιγοστές. Πόσο μάλλον όταν αναφερόμαστε στον Μπατσανά Αραμπούλι, που μετά την συμπλήρωση της 4ης αγωνιστικής, έχει αναγορευτεί και δικαίως στην «κυανέρυθρη» γραμμή του δόρατος. Ο Γεωργιανός φορ υπέστη πρόσφατα θλάση και τέθηκε νοκ άουτ από τις επερχόμενες αναμετρήσεις με Παναθηναϊκό και ΟΦΗ, ενώ το «κακό» για την ομάδα του μεγιστοποιείται επειδή από καιρό δεν υπολογίζει στον Δούμτσιο. Αυτόματα το ερώτημα είναι εύλογο και αφορά αν μπορεί να καλυφθεί το κενό του. Σίγουρα στη Νέα Σμύρνη δεν επήλθε η... καταστροφή, όμως οι αριθμοί και η εικόνα του 25χρονου στράικερ, αποτυπώνει το μέγεθος της προσφοράς του.
*Μέχρι στιγμής έχει σημειώσει 2 γκολ, από τα συνολικά 4 του Πανιωνίου.
*Αν μάλιστα προσθέσουμε και την ασίστ που έδωσε στην Τούμπα, αυτόματα συμμετείχε στα 3 από τα 4 «κυανέρυθρα» τέρματα της σεζόν. Ποσοστό 75%.
*Ο Πανιώνιος, κακά τα ψέμματα, είναι μία ομάδα που δεν δημιουργεί πολλές φάσεις. Ο Γεωργιανός στη Λαμία είχε την πιο «καθαρή» του ευκαιρία ξέχωρα από το γκολ που πέτυχε, με κεφαλιά στο πρώτο ημίχρονο. Με τη Λάρισα απώλεσε μία φάση λίγο πριν το τέλος.
*Συνολικά έχει 5 τελικές, από τις συνολικά 23 της ομάδας του.
Τα παραπάνω αποτυπώνουν ανάγλυφα πως το κενό του προβάλει ιδιαίτερα μεγάλο και στην πλατεία καλούνται να βγάλουν... λαγό από το καπέλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα