Βόλος: Θλάση ο Ζοάο, χάνει την Ξάνθη

Gazzetta team
Βόλος: Θλάση ο Ζοάο, χάνει την Ξάνθη

bet365

Ο Ράφαελ Ζοάο υπέστη θλάση στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και θα απουσιάσει απ' τον αγώνα του Βόλου με την Ξάνθη στα Πηγάδια την Κυριακή (29/09, 17:00).

O Αργεντινός μέσος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο του αγώνα με τους Ομιλίτες λόγω ενοχλήσεων, αφήνοντας τη θέση του στον Τόρες. Η αλλαγή μπορεί να βγήκε σε... καλό για τον Βόλο, αφού ο νεοεισερχόμενος ήταν που σκόραρε το νικητήριο γκολ για την ομάδα του, ωστόσο όπως φαίνεται θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ζοάο προσεχώς.

Συγκεκριμένα η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε έδειξε πως έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο και θα μείνει εκτός σίγουρα μέχρι την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής, όταν οι Βολιώτες θα αντιμετωπίσουν την Ξάνθη. Όσον αφορά το ακριβές διάστημα της απουσίας του, αυτό θα διαφανεί τις επόμενες ημέρες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα