Ολυμπιακός: Ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς με τους στόπερ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο «πονοκέφαλος» του Μαρτίνς με τους στόπερ

bet365

Οι Ρούμπεν Σεμέδο και Γιασίν Μεριά έβγαλαν ενοχλήσεις και καταπόνηση με τον Τυνήσιο ίσως να έχει πιο μεγάλο θέμα και σε συνδυασμό με το πρόβλημα του Σισέ βάζουν δύσκολα στον Πέδρο Μαρτίνς.

Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι παίκτες του έχουν μπροστά τα ανοιχτά μέτωπα της Ελλάδας και της Ευρώπης. Για την Ελλάδα υπάρχει το ματς με την Λαμία και για το Champions League την 1η Οκτωβρίου ο Ερ. Αστέρας. Αυτήν την στιγμή λοιπόν οι Σεμέδο και Μεριά είναι στα... κόκκινα. Ο Τυνήσιος μάλιστα προς το τέλος του ματς με τον Παναθηναϊκό έβγαλε ενοχλήσεις και πρόβλημα στο πόδι του με τον γιατρό των Πειραιωτών, Χρήστο Θέο, να σηκώνεται από τον πάγκο για να τον ρωτήσει εάν δεν μπορεί να συνεχίσει και θέλει να βγει.

Ο Μεριά μάλιστα δείχνει πιο επιβαρυμένος από τον Σεμέδο που επίσης έβγαλε ορισμένες ενοχλήσεις. Σε αυτά προστίθεται και το γνωστό πρόβλημα του Παπέ Σισέ, που μένει να ξεκαθαρίσει οριστικά καθώς ο Σενεγαλέζος ακόμα δεν προπονείται και δεν είναι δεδομένο το πότε θα επανέλθει. Από εκεί και πέρα για την Ελλάδα οι άλλες επιλογές του Μαρτίνς είναι οι Μπα, Αβραάμ, Μάρκοβιτς και Τοροσίδης. Ακόμα υπάρχει ο Γκασπάρ που μπορεί να παίξει ως στόπερ. Για την Ευρώπη όμως οι επιλογές χωρίς Σεμέδο, Μεριά και Παπέ Σισέ είναι κυρίως με τον Αβραάμ και μετά με Τοροσίδη και με Γκασπάρ, χωρίς όμως να είναι η θέση τους (σ.σ. του Τοροσίδη και του Πορτογάλου). Μένει λοιπόν να φανεί πως θα διαχεριστεί αυτόν τον... πονοκέφαλο ο Πέδρο Μαρτίνς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα