Ομιλίες Χαριστέα-Τερζή στους παίκτες του Άρη

Ομιλίες Χαριστέα-Τερζή στους παίκτες του Άρη

Gazzetta team
Ομιλίες Χαριστέα-Τερζή στους παίκτες του Άρη

bet365

Άγγελος Χαριστέας και Τόλης Τερζής μίλησαν στους ποδοσφαιριστές του Άρη πριν την έναρξη της προπόνησης, αναφέρθηκε στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και στην ανάγκη της νίκης επί της Λάρισας.

Στις τάξεις του Άρη επικρατούν ανάμικτα συναισθήματα γιατί στη μία πλευρά της ζυγαριάς μπαίνει η αγωνιστική παρουσία της ομάδας στην Τούμπα και στην άλλη η απώλεια της νίκης με το τέρμα που δέχθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα. Αυτός ήταν και ο λόγος της ομιλίας του Άγγελου Χαριστέα στους ποδοσφαιριστές. «Σας αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνατε στην τούμπα. Αξίζαμε τη νίκη αλλά τη χάσαμε μέσα από τα χέρια μας, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ήδη κατακτήσατε κάτι, όλη η Ελλάδα είδε τις δυνατότητές μας. Πήραμε 4 βαθμούς στα δυο ντέρμπι και αναγνωρίζω ότι μας άξιζαν έξι βαθμοί. Οφείλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο. Έχουμε τον αγώνα με τη Λάρισα, ξέρετε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο και πρέπει να αποζημιώσουμε τους φιλάθλους μας με μια νίκη», είπε μεταξύ άλλων ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Τόλης Τερζής ο οποίος αφού απέδωσε τα εύσημα για το επίπεδο ανταγωνιστικότητας, είπε… «δεν μας φοβίζει τίποτε και κανένας, όσο εμείς παίζουμε έτσι . Δημιουργήσαμε προσδοκίες και είναι υποχρέωση μας να διατηρήσουμε την προσπάθεια και την ένταση στα ίδια επίπεδα . Έχουμε περιθώρια για περαιτέρω βελτίωση. Η σκέψη μας τώρα μόνο στη Λάρισα . Ξεχάστε το ντέρμπι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα