Νέα χορηγική συνεργασία για τον ΟΦΗ

Νέα χορηγική συνεργασία για τον ΟΦΗ

Gazzetta team
Νέα χορηγική συνεργασία για τον ΟΦΗ

bet365

Νέα χορηγική συνεργασία ανακοίνωσε ο ΟΦΗ.

H ανακοίνωση της ΠΑΕ ΟΦΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει τη χορηγική συνεργασία με την εταιρία “VAVOULAS Group of Companies”, μια από τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρίες στην Ελλάδα, για την αγωνιστική σεζόν 2019-20.

Η εταιρία είναι γνωστή για την υψηλή ποιότητα στις κατασκευές, για την τεχνογνωσία του έμπειρου προσωπικού της, καθώς και για τη συνεχή υποστήριξη των πελατών της. H “VAVOULAS Group of Companies” διαγράφει συνεχώς ανοδική πορεία, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις στην κατασκευή, κάτι που την κάνει να έχει πρωτοπόρο θέση στον τομέα της.

Είμαστε περήφανοι που μια εταιρία με τη δυναμική της "VAVOULAS Group of Companies” αποτελεί έναν από τους σημαντικούς υποστηρικτές της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 στην τρέχουσα αγωνιστική σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα