H Super League στηρίζει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2019

Gazzetta team
H Super League στηρίζει την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού 2019

bet365

Στην εκστρατεία #BEACTIVE2019 αφιερώνει την 5η αγωνιστική η Super League.

Aναλυτικά όσα αναφέρει η Super League

Η Super League στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού και σε συνεργασία με τις Ευρωπαϊκές Λίγκες – European Leagues - την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, αφιερώνει την 5η Αγωνιστική ημέρα του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE, στις 28-29/09/2019, στην εκστρατεία #BEACTIVE 2019.

Το πανευρωπαϊκό αθλητικό κίνημα #BEACTIVE 2019, έχει στόχο να ωθήσει όλους τους πολίτες στην καθημερινή αθλητική δραστηριότητα και την σωματική άσκηση ανεξαρτήτου ηλικίας/φύλου, καταγωγής ή φυσικής κατάστασης και να ευαισθητοποιήσει ως προς τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της συμμετοχής όλων στον αθλητισμό και στην φυσική άσκηση με στόχο την ευεξία και την υγεία των πολιτών της Ευρωπαϊκής Ένωσης καθώς και να ενισχύσει τα μηνύματα για την κοινωνική συνοχή.

Σε όλους τους αγώνες της 5ης Αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE, ποδοσφαιριστές και παιδιά θα αναρτήσουν πανό που θα προβάλλουν την εκστρατεία #BEACTIVE 2019 στην παράταξη πριν την έναρξη του αγώνα, ενώ τα οφέλη της άθλησης θα προβληθούν από τους φωτεινούς πίνακες των γηπέδων, συνοδευόμενα από ηχητικά μηνύματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα