Λαμία: Την Τρίτη (24/09) η μαγνητική του Σασί

Gazzetta team
Λαμία: Την Τρίτη (24/09) η μαγνητική του Σασί

bet365

Ο Ισμαΐλ Σασί απέφυγε το σπάσιμο, ωστόσο την Τρίτη (24/09), όταν και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία θα φανεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς που υπέστη κόντρα στον Πανιώνιο.

Με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Νέας Άμπλιανης ξεκίνησε η εβδομάδα της Λαμίας, με τους ποδοσφαιριστές του Σωτήρη Αντωνίου να χωρίζονται σε δύο γκρουπ.

Όσοι αγωνίστηκαν στον αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις φυσικής κατάστασης και κατοχής μπάλας. Μάλιστα συμμετείχαν και αρκετά παιδιά από την Κ19 ώστε να παιχτεί ένα οικογενειακό δίτερμα για να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι δεν αγωνίστηκαν την Κυριακή (22/09).

Αναφορικά με τον Σασί, που αποκόμισε τραυματισμό κόντρα στους «κυανέρυθρους», έκανε ακτινογραφία η οποία δεν έδειξε σπάσιμο αλλά την Τρίτη (24/09) θα υποβληθεί και σε μαγνητική για να διαπιστωθεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος. Εξάλλου, απ' την προπόνηση απουσίαζε και ο Καραμάνος, λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα