Ολυμπιακός: Ζοσέ Σα, ο φύλακας Άγγελος της εστίας του! (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ζοσέ Σα, ο φύλακας Άγγελος της εστίας του! (vids)

bet365

Ο Ζοσέ Σα αποδεικνύεται ο κορυφαίος ξένος πορτιέρο των τελευταίων ετών στον Ολυμπιακό και εάν συνεχίσει έτσι έχει τα φόντα να ξεπεράσει ακόμα και κίπερ, όπως ο Ρομπέρτο. Τα τρία πέναλτι που έχει πιάσει και το προσωπικό ρεκόρ.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Μπαρτσελόνα - Βιγιαρεάλ και 200+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Μετά από τρεις αναμετρήσεις στην φετινή SL1 ο Πορτογάλος πορτιέρε δέχθηκε το πρώτο γκολ σε επίπεδο πρωταθλήματος από την άσπρη βούλα. Ο Ζοσέ Σα που έπιασε ένα ακόμα πέναλτι (σ.σ. το τρίτο του από πέρυσι με τον Ολυμπιακό καθώς είχε την διπλή επέμβαση στο πέναλτι της Μπέτις & το πέναλτι του Βίτσκα που έβγαλε με την Μπασακσεχίρ αλλά και τώρα το πέναλτι του Μακέντα) ήταν εξαιρετικός και με τον Παναθηναϊκό και με σημαντικές επεμβάσεις. Ακόμα και στο πέναλτι του Μολό έπεσε στην σωστή γωνία, όμως το σουτ του Γάλλου ήταν πολύ δυνατό. Ο Ζοσέ Σα που συγκριτικά με πέρυσι δείχνει ακόμα πιο βελτιωμένος έχει φτάσει τις 42 αναμετρήσεις με την φανέλα του Ολυμπιακού. Με τους Πειραιώτες μάλιστα έχει τα περισσότερα ματς στην καριέρα του σε σύλλογο μετά τα 69 παιχνίδια με την Μαρίτιμο. Σχετικά δε με τις επεμβάσεις των πέναλτι ο ίδιος ο Σα έχει αναδείξει το πόσο καλά δουλεύει στο θέμα αυτό καθώς μελετά όλα τα χτυπήματα των αντιπάλων και το που ρίχνουν τα πέναλτί τους.
Στην φετινή SL1 έχει 93 ματς με ΑΕΛ, 95 με Αστέρα, 95 με Βόλο και 96 με Παναθηναϊκό. Με την ΑΕΛ είχε 1 απόκρουση, με τον Αστέρα 4, με τον Βόλο 2 και με τον Παναθηναϊκό 3. Έχει επίσης 8 κλεψίματα και 7 επεμβάσεις στο πρωτάθλημα. Στα παραπάνω πρέπει να προστεθεί και το προσωπικό ρεκόρ απαραβίαστης εστίας που έχει πετύχει στον Ολυμπιακό. Με τις φανέλες των Πόρτο και Μαρίτιμο η πιο καλή επίδοση που είχε ήταν δύο συνεχόμενες αναμετρήσεις με απαραβίαστη εστία. Στον Ολυμπιακό το έκανε φέτος σε έξι αγώνες στην σειρά, δείχνοντας και το πόσο καλά έχει μπει στην φετινή χρονιά. Επίσης εάν προσμετρήσουμε και τα δύο συνεχόμενα ματς από πέρυσι που είχε το μηδέν έχει ένα σερί οκτώ αγώνων με τον Ολυμπιακό! Επιδόσεις που τον αναδεικνύουν στον κορυφαίο γκολκίπερ των τελευταίων ετών στον πειραϊκό σύλλογο και ικανό να ξεπεράσει ακόμα και κίπερ όπως ο Ρομπέρτο.
ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΣΑ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΠΡΙΝ ΔΕΧΘΕΙ ΓΚΟΛ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ:
Με Πλζεν εκτός: 0-0
Με Πλζεν εντός: 4-0
Με Μπασακσεχίρ εκτός: 0-1
Με Μπασακσεχίρ εντός: 2-0
Με Κρασνοντάρ εντός: 4-0
Με Αστέρα Τρίπολης εντός: 1-0
ΤΑ ΔΥΟ ΣΕΡΙ ΠΕΡΣΙΝΑ:
Με Παναιτωλικό εκτός: 0-5
Με Ξάνθη εντός: 4-0
ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ ΔΕΝ ΔΕΧΘΗΚΕ ΓΚΟΛ:
Με Πλζεν εκτός: 0-0
Με Πλζεν εντός: 4-0
Με Μπασακσεχίρ εκτός: 0-1
Με Μπασακσεχίρ εντός: 2-0
Με Κρασνοντάρ εντός: 4-0
Με Αστέρα Τρίπολης εντός: 1-0
Με ΑΕΛ εκτός: 0-1
Με Βόλο εντός: 5-0

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα