ΠΑΟΚ: Χωρίς Πέλκα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Χωρίς Πέλκα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ θα κατέβει στην Αθήνα για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ χωρίς τον Δημήτρη Πέλκα και τον τιμωρημένο Λέο Μάτος. Νοκ άουτ για 10-15 ημέρες ο Έλληνας μεσοεπιθετικός.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε μικροενοχλήσεις στον δικέφαλο και κατά τη διάρκεια των προπονήσεων πριν από τον αγώνα με τον Άρη, μάλιστα υπήρχε σκέψη να μην ξεκινήσει στο παιχνίδι της Τούμπας, τελικά μπήκε στο αρχικό σχήμα, αλλά πολύ γρήγορα μόλις στο 12ο λεπτό έγινε αναγκαστικά αλλαγή από τον Φερέιρα, καθώς δεν μπορούσε καν να περπατήσει λόγω κάκωσης στο δικέφαλο.

Το απόγευμα της Δευτέρας (23/9) επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων του «Δικεφάλου» μετά και τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο 25χρονος ποδοσφαιριστής.

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, θα χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ενώ δεν φαίνεται να προλαβαίνει ούτε την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Ο Δημήτρης Πέλκας υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία από την οποία προκύπτει ότι υπέστη μυϊκή κάκωση πρώτου βαθμού στον δεξιό ημιτενοντώδη μύ (οπίσθιος μηριαίος) .

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε ήδη θεραπεία και το πλάνο για την πλήρη επανένταξή του ορίζεται σε 10-15 ημέρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα