Ολυμπιακός: Ανέλαβαν τις ευθύνες τους οι παίκτες για την εικόνα με Παναθηναϊκό

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ανέλαβαν τις ευθύνες τους οι παίκτες για την εικόνα με Παναθηναϊκό

bet365

Οι παίκτες του Ολυμπιακού στις συζητήσεις που έκαναν μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ανέλαβαν τις ευθύνες τους για το κακό αγωνιστικό πρόσωπο που έδειξαν στο ΟΑΚΑ.

Εκτεταμένες αναλύσεις δεν πρόλαβαν να γίνουν μες στην ομάδα του Ολυμπιακού, ωστόσο όπως γράψαμε από χθες ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες διαχειρίστηκαν λανθασμένα το παιχνίδι της Κυριακής. Ευθύνες υπάρχουν και στον προπονητή και στους ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών για αυτήν την εικόνα και το 1-1 του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Πορτογάλος προπονητής έκανε λάθος - όπως αποδείχθηκε - με το να εμπιστευθεί την ίδια 11άδα του αγώνα με την Τότεναμ, γεγονός που καλείται να το δει σοβαρά. Και αυτό είναι ένα ζήτημα διότι ειδικά σε τέτοια παιχνίδια μπορεί να περάσει το... μήνυμα στους άλλους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του ότι δεν θα έχουν ευκαιρίες να παίζουν σε τέτοια ντέρμπι ή δεν θα τους δίνεται αυτή η δυνατότητα. Σε τέτοια ματς. Από εκεί και πέρα τακτικά αλλά και σε επίπεδο αλλαγών και επιλογών τα πράγματα δεν πήγαν καλά στον Ολυμπιακό για το β' μέρος.

Στις συζητήσεις που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ οι παίκτες των Πειραιωτών παραδέχθηκαν πως έχουν μεγάλη και καθοριστική ευθύνη για αυτήν την εμφάνιση. Ότι φταίνε σε μεγάλο βαθμό για το 1-1 απέναντι στον Παναθηναϊκό καθώς αντιλήφθηκαν πλήρως ότι έχασαν μία μεγάλη ευκαιρία να αποσπαστούν στην κορυφή της βαθμολογίας από τον ΠΑΟΚ, που είχε μείνει νωρίτερα στο 2-2 με τον Άρη. Μεταξύ άλλων μάλιστα παίκτες όπως ο Βαλμπουενά έλεγαν ότι στεναχώρησαν τον κόσμο τους με αυτό το ματς και ότι στους φιλάθλους του Ολυμπιακού δεν αξίζει κάτι τέτοιο. Την Δευτέρα πάντως η ομάδα είχε ρεπό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα