Περέα: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πρωταγωνιστήσει φέτος» (vid)

Περέα: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πρωταγωνιστήσει φέτος» (vid)

Gazzetta team
Περέα: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πρωταγωνιστήσει φέτος» (vid)

bet365

Στο κίνητρο του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και στην πρόθεσή του να βοηθήσει την ομάδα του όπως μπορεί στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Χουάν Περέα.

Οι «πράσινοι» αναδείχθηκαν ισόπαλοι (1-1) με τον Ολυμπιακό στο ελληνικό «clasico», με τον Κολομβιανό φορ να υπογραμμίζει τη θέληση της ομάδας του να πρωταγωνιστήσει, όπως έδειξε και στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη μεικτή ζώνη:

«Πάντα όταν μπαίνω στον αγωνιστικό χώρο κοιτάζω πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου και πως να δώσω το 100%. Οι συγκεκριμένοι δυο αγώνες με Άρη και Ολυμπιακό ήταν δύσκολοι, ωστόσο μας έδειξαν ότι δεν πρέπει να φοβόμαστε.

Πάντοτε θέλω να προσαρμόζομαι. Θέλω να βελτιώνομαι και να πετυχαίνω όσο το δυνατόν περισσότερα γκολ. Είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι της Ελλάδας, θέλαμε τη νίκη όπως και ο Ολυμπιακός και η ομάδα μου είχε πολύ μεγάλο κίνητρο. Έτσι κι εγώ ήθελα τη νίκη.

Θα δώσω τα πάντα για να βοηθήσω την ομάδα όπως μπορώ. Δεν ξεκινήσαμε όπως περιμέναμε, όμως θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε στο πρωτάθλημα κι ακόμα μπορούμε να το κάνουμε. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με βοήθησαν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα