Σέκενφελντ: «Εμείς θα φέρουμε πίσω τον κόσμο»

Σέκενφελντ: «Εμείς θα φέρουμε πίσω τον κόσμο»

Gazzetta team
Σέκενφελντ: «Εμείς θα φέρουμε πίσω τον κόσμο»

bet365

Ο Μπαρτ Σέκενφελντ, τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του με τις εμφανίσεις τους θα κάνουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού να γυρίσει στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για την απουσία του κόσμου από το ντέρμπι: «Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα, έναν μεγάλο σύλλογο και θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο πίσω. Εμείς είμαστε εκείνοι που θα φέρουμε τους φιλάθλους μας πίσω και θα κάνουμε τα πάντα γι' αυτό».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού: «Δημιουργήσαμε ευκαιρίες και μετά από τα αρνητικά αποτελέσματα που είχαμε, ήταν μονόδρομος για εμάς η νίκη. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, λέγαμε πως αν κρατήσουμε το 0-0 για πολύ ώρα θα έχουμε ευκαιρίες, όπως και είχαμε. Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι, γιατί υπήρχε πίεση. Η νίκη θα μας έδινε μεγαλύτερη χαρά, η ισοπαλία δεν μας δίνει τόση πολύ. Δείξαμε όμως πως μπορούμε να παίξουμε σαν ομάδα».

Για το γεγονός πως ήταν από τους καλύτερους του Παναθηναϊκού: «Κοιτάω να κάνω πάντα το καλύτερο που μπορώ, με καθαρό μυαλό που είναι το σημαντικότερο για έναν στόπερ. Δεν παίζω μόνος μου, είναι και οι συμπαίκτες μου που ήταν σημαντικό να επιστρέψουμε και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Όλα τα κάνω μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, δεν περίμενα να μπω τόσο γρήγορα, είμαι 28 χρονών και προσπαθώ να κάνω την δουλειά μου με αυτοπεποίθηση και πίστη στην ομάδα μου».

Για την στιγμή του πέναλτι που είχε γυρισμένη πλάτη: «Ήταν πολύ σημαντική στιγμή και δεν κοίταξα γιατί δεν άντεχα, ήμουν υπό πίεση.

Για το αν δέχεται τον ρόλο του ηγέτη στην άμυνα του Παναθηναϊκού: «Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο ηγέτης, είμαστε μια ομάδα. Έχουμε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές και εγώ είμαι μεγαλύτερος. Οι νέοι κάνουν κάποια λάθη και πρέπει να υπάρχουν κάποιοι μεγαλύτεροι για να τους διορθώνουν αυτά τα λάθη κι εγώ είμαι ένας από αυτούς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα