Έμαν: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία»

Gazzetta team
Έμαν: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την ισοπαλία»

bet365

Ο Φαμπιάν Έμαν αναφέρθηκε στην ισοφάριση του ΠΑΟΚ στο φινάλε του ντέρμπι με τον Άρη, λέγοντας ότι ενδεχομένως η ομάδα του θα μπορούσε να αποφύγει την ισοφάριση με καλύτερη αμυντική συμπεριφορά.

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας, που έπαιξε ως αλλαγή στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (2-2), δεν έκρυψε πως η ισοπαλία δεν αφήνει ευχαριστημένους τους «κίτρινους», αλλά και ότι η εξέλιξη αυτή, παρότι δυσάρεστη, είναι κάτι που συμβαίνει στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη μεικτή ζώνη:

«Δεν ήταν εύκολο να μπω ως αλλαγή. Προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για την ομάδα μου. Δεν είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε το παιχνίδι. Όταν είσαι στον πάγκο προσπαθείς να είσαι προετοιμασμένος για να παίξεις, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Όταν μπήκα ένιωθα καλά, ήμουν έτοιμος κι ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Το σουτ από το δεύτερο δοκάρι έκρινε το παιχνίδι, δεν ήταν ό,τι καλύτερο έτσι όπως έγινε, σ’ εκείνο το χρονικό σημείο, σίγουρα θα μπορούσαμε να αμυνθούμε καλύτερα, όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα