ΑΕΚ: «Το "ευχαριστώ" είναι λίγο για να περιγράψει τον παλμό στο Αγρίνιο» (vid)

ΑΕΚ: «Το "ευχαριστώ" είναι λίγο για να περιγράψει τον παλμό στο Αγρίνιο» (vid)

Gazzetta team
ΑΕΚ: «Το "ευχαριστώ" είναι λίγο για να περιγράψει τον παλμό στο Αγρίνιο» (vid)

bet365

Η ΑΕΚ δεν είχε λόγια για να περιγράψει τη στήριξη που είχε η ομάδα από τον κόσμο της στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Μετά την Τρίπολη, ο κόσμος της ΑΕΚ έδωσε δυναμικό «παρών» και στο Αγρίνιο, βοηθώντας την Ένωση να πάρει ακόμα ένα διπλό. Μέσω των social media η ΑΕΚ ευχαρίστησε τους φίλους της, μην μπορώντας να περιγράψει τη στήριξη που είχαν οι κιτρινόμαυροι από τους φιλάθλους της.

Αναλυτικά η ΑΕΚ έγραψε στα social media, ανεβάζοντας και ένα βίντεο από την κερκίδα των φίλων της στο γήπεδο του Παναιτωλικού:

«Η λέξη «ευχαριστώ» είναι πολύ λίγη για να περιγράψει αυτό που ζήσαμε στο Αγρίνιο!

Δεν αρκεί για να προσδιορίσει τον όγκο, τον παλμό, αλλά και τη στήριξη από τον κόσμο της ΑΕΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό!

Αποτελεί μεγαλύτερη παρακαταθήκη ακόμα και από τα αγωνιστικά αποτελέσματα και είναι αυτό που πρέπει να κρατήσουμε, τώρα που όλα δείχνουν ότι το εφετινό ταξίδι θα είναι πολύ όμορφο.

Οποιος επιχειρεί να προδικάσει την τελική του κατάληξη μάλλον υποτιμά το ίδιο το ποδόσφαιρο. Εμείς, αρχικά, θα απολαύσουμε τη διαδρομή!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τους φιλάθλους της και για την αψεγάδιαστη συμπεριφορά τους, η οποία αποτελεί και το κλειδί για να επιβάλλει την παρουσία τους σε όλα τα γήπεδα της χώρας!

Ζητάμε συγγνώμη από όσους ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας των προληπτικών μέτρων που έπρεπε να ληφθούν για την τήρηση της τάξης, αφού η προσέλευσή τους στο γήπεδο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο!

ΥΓ: Φίλε Kuba, είμαστε όλοι δίπλα σου για να βγεις νικητής στη δύσκολη μάχη που δίνεις! H ΑΕΚ είναι κοντά σου!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα