Aτρόμητος: Το παίρνουν πάνω τους οι ποδοσφαιριστές

Aτρόμητος: Το παίρνουν πάνω τους οι ποδοσφαιριστές

Νίκος Μαρούδας
Aτρόμητος: Το παίρνουν πάνω τους οι ποδοσφαιριστές

bet365

Βαρύ το κλίμα στον Ατρόμητο μετά την ήττα κι από τον Αστέρα Τρίπολης, με τους ποδοσφαιριστές να βγαίνουν μπροστά και να αναλαμβάνουν την ευθύνη! Το τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι που ο Ατρόμητος μένει μακριά από τις νίκες έχει φέρει... τριγμούς στην ομάδα των Δυτικών προαστίων.

Ωστόσο δεν υπάρχει καμία σκέψη απομάκρυνσης του Γιάννη Αναστασίου που στηρίζεται από ποδοσφαιριστές και διοίκηση! Αντίθετα, οι παίκτες της ομάδας έχουν βγει μπροστά κι έχουν αναλάβει από το βράδυ του Σαββάτου κιόλας τις ευθύνες τους.

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την ήττα στην Τρίπολη τα είπαν μεταξύ τους και κατέληξαν στο ότι εκείνοι που ευθύνονται για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι οι ίδιοι και μόνο! Μάλιστα, αυτό μετέφεραν και στον Γιώργο Σπανό ο οποίος και έχει ήδη συνομιλήσει μαζί τους. Όλοι εντός ομάδας μιλούν για εξαιρετική δουλειά που έχει γίνει το καλοκαίρι στην προετοιμασία και πως η κατάσταση είναι αναστρέψιμη.

Έτσι, οι ποδοσφαιριστές, έχουν αναλάβει τις ευθύνες τους και είναι έτοιμοι να γυρίσουν την κατάσταση αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό το ερχόμενο Σάββατο.

Αν τώρα ούτε εκεί έρθει η πρώτη νίκη και η εικόνα παραμείνει το ίδιο κακή, τότε όλα είναι ανοιχτά. Ακόμα και η αλλαγή προπονητή, ώστε να επέλθει ένα... σοκ στην ομάδα ακόμα κι αν για την κατάσταση αυτή ο Αναστασίου δεν είναι ο κύριος υπεύθυνος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα