Υπόκλιση σε Λιβάια από την Κροατική Ομοσπονδία (pic)

Gazzetta team
Υπόκλιση σε Λιβάια από την Κροατική Ομοσπονδία (pic)

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια κάνει... μαγικά πράγματα με τη φανέλα της ΑΕΚ και η Κροατική Ομοσπονδία του έστειλε συγχαρητήρια μέσω των social media.

Ο Λιβάια συνεχίζει να βρίσκεται σε τρομερή φόρμα από το ξεκίνημα της σεζόν, παίρνοντας την ΑΕΚ από το χέρι. Ακόμα μια μεγάλη εμφάνιση ήρθε από τον Κροάτη επιθετικό στο Αγρίνιο, όπου με δικό του γκολ η Ένωση έφυγε με το διπλό.

Η Κροατική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανέβασε μια φωτογραφία του από αγώνα της Εθνικής ομάδας, στέλνοντας του «μπράβο» για τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την ΑΕΚ. Και ενόψει των αγώνων του Οκτωβρίου για τα προκριματικά του Euro 2020 δεν αποκλείεται ο Λιβάια να επιστρέψει και στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα