Στο 20ο έτος το betwithme & τα 2 ντέρμπι

Book-nomikarios Book-nomikarios
Στο 20ο έτος το betwithme & τα 2 ντέρμπι

bet365

To Betwithme (bwm.gr) γίνεται σήμερα 19 ετών και βαδίζει στο 20ο διαδικτυακό έτος ζωής και ο Book-nomikarios μας αναλύει τα πονταρίσματα του για τα 2 σημερινά ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος !

Τα χρόνια κυλάνε αργά, αλλά περνάνε γρήγορα, έχουν αυτή την αντίφαση και κάπως έτσι απ' τις 22/09/00 που εμφανιστήκαμε on line φτάσαμε στις 22/09/19 ! Συνεχίζουμε όντας το ιστορικότερο στοιχηματικό site στη χώρα (καθώς τα 2 προγενέστερα έχουν εδώ και πολλά έτη σταματήσει τη λειτουργία τους).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.

Οι ερυθρόλευκοι του Pedro Martins δεν έχουν δεχθεί γκολ στα 3 ματς πρωταθλήματος έχοντας ισάριθμες νίκες, ενώ κατάφεραν να προκριθούν στους ομίλους του τσάμπιονς λιγκ και μάλιστα ν' αποσπάσουν εντός έδρας ισοπαλία απ' την περσινή φιναλίστ του θεσμού. Όλοι αναγνωρίζουν τη δουλειά του Πορτογάλου κόουτς που έχει καταφέρει να παρουσιάσει ένα δεμένο σύνολο που ξέρει τι ζητάει μες στο γήπεδο, ασχέτως του υλικού που διαθέτει ή που του έτυχαν κάποιοι τραυματισμοί ποιοτικών παιχτών (πχ. Φορτούνη, Χριστοδουλόπουλου), αλλά δεν φάνηκαν στα κομβικά ματς. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει μερικές αλλαγές σε σχέση με το ματς της Τετάρτης, να βάλει τον Κούτρη ως αριστερό μπακ αντί του Τσιμίκα, να ξεκινήσει τον Μαροκινό Ελ Αραμπί ως φορ αντί του Γκερέρο, αλλά και τον αμυντικό χαφ Καμαρά αντί του Μπουχαλάκη. Αν μη τι άλλο, διαθέτει βάθος στο ρόστερ για να κάνει σε κάθε ματς έστω 3-4 αλλαγές χωρίς να επηρεαστεί η ποιότητα της εντεκάδας.

Για τον Παναθηναϊκό σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, όλα του πάνε ανάποδα. Αρχικά έχει δεχθεί γκολ και στα 3 ματς πρωταθλήματος, ορισμένα εξ αυτών κωμικά, δεν έχει κάποια νίκη αλλά 1 ισοπαλία και 2 βαριές ήττες.

Ένα ματς Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ήταν, είναι και θα είναι πάντα το αιώνιο ντέρμπι της χώρας με όλες τις ιδιαιτερότητές του. Τη δεδομένη στιγμή, οι πράσινοι είναι φοβισμένοι χωρίς ηθικό και εντελώς ανασφαλείς έχοντας και νεαρό μέσο όρο ηλικίας και οι Πειραιώτες είναι σε mood αυτοπεποίθησης άλλων εποχών που γυρίζουν ακόμα και ματς με την Τότεναμ.

ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. -> 2 (1.40)

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ Θ.

Βιεϊρίνια, Μαουρίτσιo και Βέρνμπλουμ απουσιάζουν καιρό για τον ΠΑΟΚ που με τον Άμπελ Φερέιρα στον πάγκο του ΔΕΝ έχει την αμυντική ασφάλεια που είχε με τον Λουτσέσκου, πέραν του ευρωπαϊκού του αποκλεισμού έστω με τη Σλόβαν (ας κρατήσουμε αυτόν διότι ο Άγιαξ είναι σε άλλο επίπεδο), έχει δεχθεί γκολ από Ατρόμητο, Πανιώνιο και Παναιτωλικό, παρόλο που ξεκίνησε με 3/3 νίκες όπως ο Ολυμπιακός. Επιθετικά με το 4-4-2 και τις πλαγιοκοπήσεις βρίσκει λύσεις, ενώ σταθερά παραμένει δυνατός στις στατικές φάσεις.

Ο Άρης συνεχίζει με τον υπηρεσιακό κόουτς Τερζή, διέσυρε τον Παναθηναϊκό και ελπίζει να συνεχίσει στο ίδιο ύφος. Μένει να δούμε πόσο διαφορετικός θα συνεχίσει ή όχι να είναι όταν αγωνίζεται εκτός Χαριλάου.

Οι αρχικές τιμές ήταν ακόμα πιο φαβορίστικες για τους γηπεδούχους και ορθά οι εταιρείες στοιχημάτων τις αναπροσάρμοσαν, καθώς το ερώτημα είναι αν οι κιτρινόμαυροι θα συνεχίσουν να παίζουν "φοβισμένα" εκτός έδρας ή όχι.

ΕΛΛΑΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ : ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ Θ. -> 1 (1.50)

ΥΓ. Περισσότερα σημεία του Book-nomikarios (tips, ισοπαλίες, ειδικά στοιχήματα) στο www.bwm.gr ! Στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected] ή στο [email protected]

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).