PAOK TV: Πάνω από 21.000 ετήσιες συνδρομές! (vid)

PAOK TV: Πάνω από 21.000 ετήσιες συνδρομές! (vid)

Σταύρος Σουντουλίδης
PAOK TV: Πάνω από 21.000 ετήσιες συνδρομές! (vid)

bet365

Εκτοξευτήκαν οι πωλήσεις των ετήσιων συνδρομών του PAOK TV που ξεπέρασαν τις 21.000, ενώ οι μεμονωμένες συνδρομές για τον αγώνα με τον Άρη αγγίζουν τις 10.000…

Όσο πλησιάζουμε στην ημέρα διεξαγωγής του αγώνα με τους «κίτρινους», τον πρώτο που θα γίνει από την στιγμή που η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ κυκλοφόρησε τα ετήσια πακέτα συνδέσεων, είναι λογικό να υπάρχει τεράστια άνοδος στις πωλήσεις.

Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (21/9) είχαν διατεθεί περισσότερες από 21.000 ετήσιες συνδρομές (αξίας 69,99 ευρώ η κάθε μία), ενώ τα μεμονωμένα πακέτα, που αφορούν αποκλειστικά και μόνο το παιχνίδι της Κυριακής (22/9) με τον Άρη, κοντεύουν τα 10 χιλιάδες (7,99 ευρώ το pay per view).

Mε δεδομένο ότι όσο πλησιάζουμε προς την σέντρα του αγώνα τα συγκεκριμένα νούμερα θα ανεβαίνουν κι άλλο, όπως ακριβώς συνέβη και στα τρία προηγούμενα ματς που μεταδόθηκαν από το PAOK TV.

Παράλληλα, υπάρχουν και τα επαγγελματικά πακέτα σύνδεσης, τα οποία απευθύνεται σε ιδιοκτήτες χώρων εστίασης και δημόσιας προβολής, που έχουν ξεπεράσει τα 500 με την πορεία των πωλήσεων να εμφανίζεται καθημερινά στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ και στο PAOK TV Official Hotspots.

Πάρτε μια γεύση από το promo που ετοίμασε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ για το ματς της Κυριακής, με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να μιλάει στο pregame, ενώ υπάρχουν και άλλα θέματα γύρω από την αναμέτρηση με τον Άρη για τους συνδρομητές του PAOK TV.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα