Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: Αποδοκιμασίες για Αναστασίου

Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: Αποδοκιμασίες για Αναστασίου

Νίκος Μαρούδας
Αστέρας Τρίπολης - Ατρόμητος: Αποδοκιμασίες για Αναστασίου

bet365

Αποδοκιμασίες στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου, όταν εκείνος πήγε να τους χαιρετήσει στο πέταλο, επεφύλασσαν οι οπαδοί του Ατρόμητου που βρέθηκαν στην Τρίπολη για το παιχνίδι με τον Αστέρα.

Οι Περιστεριώτες γνώρισαν την ήττα (1-0) από τον Αστέρα στην Αρκαδία, δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, ενώ μάλιστα παραμένουν χωρίς νίκη στη φετινή σεζόν.

Στο τέλος του αγώνα με τους Αρκάδες η δυσαρέσκεια ήταν εμφανής, με τους οπαδους του Ατρόμητου να μην την κρύβουν, όταν ο Γιάννης Αναστασίου κατευθύνθηκε στο πέταλο που τους φιλοξενούσε, ώστε να τους χαιρετήσει.

Όταν τους πλησίασε άκουσε διάφορα... γαλλικά κι έντονες αποδοκιμασίες, που μάλιστα γίνονταν πιο έντονες όσο εκείνος τους χειροκροτούσε, ενώ πολλοί του κουνούσαν ειρωνικά τα χέρια, σαν τον... αποχαιρετούν ως προπονητή της ομάδας τους. Όπως όλα δείχνουν εξάλλου, ο Αναστασίου είναι σε δύσκολη θέση και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις αναφορικά με τη θέση του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα