Ολυμπιακός: Το πλάνο του ντέρμπι με την ανάλυση του Μαρτίνς και ο προβληματισμός του για το ΟΑΚΑ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το πλάνο του ντέρμπι με την ανάλυση του Μαρτίνς και ο προβληματισμός του για το ΟΑΚΑ

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς ζήτησε από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι ψυχικά και σωματικά και τα δώσουν όλα για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Τι ενδεκάδα σκέφτεται να κατεβάσει και γιατί τον προβληματίζει ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ.
Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Μαρτίνς να κάνει ανάλυση και μέσω βίντεο για τον Παναθηναϊκό. Όπως πάντα η ανάλυση γίνεται με αποσπάσματα βίντεο σε φάσεις του αντιπάλου σε άμυνα και επίθεση. Ο Πορτογάλος διευκρίνισε προς τους παίκτες του ότι θα πρέπει να τα δώσουν όλα για τη νίκη στο ντέρμπι και ότι είναι πολύ βασικό να είναι πολύ σοβαροί και προσεκτικοί. Έριξε επίσης βάρος στον άξονα και τα άκρα του Παναθηναϊκό αλλά και στο κίνητρο που θα έχει. Αξίωσε ακόμα από τους ερυθρόλευκους να είναι έτοιμοι ψυχικά και σωματικά για ένα τέτοιο ματς για το οποίο τους επισήμανε το πόσο δύσκολο και απαιτητικό θα είναι. Ένα σκέλος που προβληματίζει πολύ τον Μαρτίνς είναι ο αγωνιστικός χώρος του ΟΑΚΑ. Τον θεωρεί ιδιαίτερα κακό και προβληματικό, όπως του AEL FC Arena και περιμένει να δυσκολέψει τους παίκτες του.
Συγκριτικά με το πλάνο ενδεκάδας ο Ίβηρας κόουτς δεν προτίθεται να αλλάξει πολλά αναφορικά με το σχήμα που είχε στο Ολυμπιακός - Τότεναμ. Σα κάτω από τα δοκάρια, Ομάρ δεξί μπακ, Σεμέδο και Μεριά οι στόπερ, ο Κούτρης το προβάδισμα αντί Τσιμίκα για αριστερά και για το κέντρο ο Μπουχαλάκης (σ.σ. φαβορί έναντι του Καμαρά) με τον Γκιγιέρμε. Μασούρας και Ποντένσε στα δύο άκρα και Βαλμπουενά ο επιτελικός. Για την κορυφή της επίθεσης θέση βασικού με αισθητές πιθανότητες διεκδικεί από τον Γκερέρο ο Ελ Αραμπί.
Σχετικά με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου μετά το πέρας της ο Πέδρο Μαρτίνς, επέλεξε 23 ποδοσφαιριστές (σ.σ. εκτός όπως ήταν αναμενόμενο ο Σισέ ενώ δεν είναι μέσα ο Γκασπάρ αλλά μπήκαν στους 23 ο Ραντζέλοβιτς με τον Μπα), οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (20:30, Novasports1HD). Aναλυτικά η αποστολή: Σα, Αλέν, Καραργύρης, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μπα, Μεριά, Σεμέδο, Τοροσίδης, Τσιμίκας, Παπαδόπουλος, Γκιγιέρμε, Μπενζιά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Λοβέρα, Μασούρας, Σουντανί, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί και Γκερέρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα