Ολυμπιακός: Το πεδίο δράσης του Τσόρι στο τμήμα scouting

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Το πεδίο δράσης του Τσόρι στο τμήμα scouting

bet365

Ο Τσόρι Ντομίνγκες που πήρε θέση στο τμήμα scouting της ομάδας του Ολυμπιακού, θα συμβάλλει με τις γνώσεις και τις επαφές του σε αγορές όπως των Λατινικής Αμερικής, Ρωσίας και Ισπανίας.
Όπως είχαμε γράψει από τον Αύγουστο ο Αργεντίνος βετεράνος άσος προοριζόταν για να αναλάβει θέση στο τμήμα scouting με στόχο να βοηθήσει σε αγορές όπως της Λατινικής Αμερικής, Ρωσίας και της Ισπανίας. Τη Ρωσία την ξέρει καλά έχοντας αγωνιστεί εκεί, όπως και την Ισπανία και φυσικά έχει πολύ καλή εικόνα για Αργεντινή και Λατινική Αμερική. Αυτό βέβαια σημαίνει πως εκτός των άλλων θα έχει συνεργασία και με τον Πέδρο Μαρτίνς αλλά & με το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο και staff των Πειραιωτών. Στην ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός ως γνωστόν αναφέρει πως ο Τσόρι Ντομίνγκες, άλλοτε αρχηγός της ομάδας, θα έχει πόστο στο τεχνικό τμήμα και το τμήμα scouting.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα