Οι ποδοσφαιριστές της Super League 1 αλληλέγγυοι σε εκείνους της SL2 και FL

Gazzetta team
Οι ποδοσφαιριστές της Super League 1 αλληλέγγυοι σε εκείνους της SL2 και FL

bet365

Με πρωτοβουλία του ΠΣΑΠ, δεν θα παιχθεί ποδόσφαιρο για ένα λεπτό σε όλα τα ματς της μεγάλης κατηγορίας, σε ένδειξη διαμαρτυρίας επειδή οι παίκτες των μικρών κατηγοριών είναι ανασφάλιστοι.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Θέλτα με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Οι ποδοσφαιριστές «μίλησαν» σήμερα και με μία πρωτοποριακή διαμαρτυρία, εκείνοι της Super League 1 έστειλαν το «μήνυμα» της συμπαράστασης στους συναδέλφους τους που αγωνίζονται στη Super League 2 και τη Football League. Οι οποίοι και παραμένουν ανασφάλιστοι. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών ανέλαβε την πρωτοβουλία και ενώθηκαν όλοι της μεγάλης κατηγορίας, σε μία κίνηση αλληλεγγύης αλλά και διαμαρτυρίας. Οπως ανακοινώθηκε, αρχής γενομένης από τον αγώνα του Βόλου με τον ΟΦΗ που θα ξεκινήσει σε λίγο και είναι το πρώτο χρονικά ματς του διημέρου, σε όλες τις αναμετρήσεις οι παίκτες δεν θα αγωνιστούν στο πρώτο τους λεπτό, σε μία συμβολική κίνηση μεν, αλλά και που μοιάζει ικανή να... ταράξει τα νερά. Ο Π.Σ.Α.Π. εξήγησε τους λόγους που οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση και φαίνεται πως στις τάξεις των επαγγελματικών ποδοσφαιριστών υπάρχει πολύ μεγάλη συσπείρωση.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Για 60 δευτερόλεπτα αφήνουμε την μπάλα και στεκόμαστε όρθιοι απέναντι στην αδικία, απέναντι σε εκείνους που δεν έχουν καταλάβει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι εργαζόμενος και έχει δικαιώματα.

Πορευόμαστε ενωμένοι και διεκδικούμε τα αυτονόητα. Ασφαλιστική κάλυψη για τους συναδέλφους μας στη Sl2, Football League και τα προστατευόμενα μέλη τους.

Ποτέ ξανά ποδοσφαιρικός αγώνας με ανασφάλιστους εργαζόμενους ποδοσφαιριστές. Για εμάς όταν πονάει ένας ποδοσφαιριστής, πονάμε όλοι, όχι όμως για πολύ, γιατί η δράση σταματά τον πόνο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα