ΠΑΟΚ: Με Ελ Καντουρί στο ντέρμπι

ΠΑΟΚ: Με Ελ Καντουρί στο ντέρμπι

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Με Ελ Καντουρί στο ντέρμπι

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το μεγάλο ντέρμπι με την αιώνιο αντίπαλο Αρη με τον Αμπελ Φερέιρα να υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Ελ Καντουρί. Εκτός οι μακροχρόνιοι.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια νίκη ψυχολογίας και χαρακτήρα κόντρα στον Ατρόμητο και θέλει να… επενδύσει πάνω της προκειμένου να συνεχίσει δίχως απώλειες βαθμών στην προσπάθειά του να διατηρήσει τον τίτλο του πρωταθλητή της Super League.

Ο Αμπέλ Φερέιρα, πέρα από τους μακροχρόνια απόντες Βέρνμπλουμ , Μαουρίσιο , Βιεϊρίνια , δεν αντιμετωπίζει άλλο πρόβλημα τραυματισμού, αφού κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί είναι κανονικά στη διάθεσή του. Η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης και στις στατικές φάσεις.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Γιαννούλης, Ίνγκασον, Μίσιτς, Εσίτι, Ντόουγκλας Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά, Λημνιός, Στοχ, Σφιντέρσκι , Άκπομ .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα