Νέιρα: «Να συνεχίσουμε με ταπεινότητα, επικίνδυνη ομάδα ο Βόλος» (vid)

Νέιρα: «Να συνεχίσουμε με ταπεινότητα, επικίνδυνη ομάδα ο Βόλος» (vid)

Gazzetta team
Νέιρα: «Να συνεχίσουμε με ταπεινότητα, επικίνδυνη ομάδα ο Βόλος» (vid)

bet365

Ο μέσος του ΟΦΗ, Χουάν Νέιρα μίλησε στο επίσημο κανάλι της ομάδας για τα μέχρι τώρα θετικά αποτελέσματα, για τη συνέχεια και για το σημερινό ματς με τον Βόλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νέιρα στο κανάλι του ΟΦΗ:

«Η ομάδα πάει καλά και δουλεύουμε πολύ δυνατά. Ακολουθούμε το πρόγραμμα του προπονητή κι αυτό έχει φέρει θετικά αποτελέσματα. Πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία αυτή με ταπεινότητα και πολλή δουλειά. Είδα τα προηγούμενα παιχνίδια του Βόλου, διότι παίζουν εκεί και πολλοί Αργεντινοί. Έχει καλή ομάδα, παρακολούθησα το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Είναι επικίνδυνη ομάδα, όμως εμείς πρέπει να σκεφτούμε μόνο τη δική μας απόδοση.

Ο Μιγκέλ με έχει βοηθήσει πολύ. Έχω ξαναπαίξει στη θέση «8». Ο Μιγκέλ διευκολύνει τη δουλειά, με βοηθάει να παίρνω τη μπάλα από πίσω. Αυτό δεν το έκανα πριν, έχουμε καλή σχέση κι επικοινωνία κι αυτό είναι πολύ σημαντικό όταν αγωνίζεσαι στη μεσαία γραμμή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα