Βόλος: Επιστρέφει ο Μπασόνγκ με τον ΟΦΗ

Βόλος: Επιστρέφει ο Μπασόνγκ με τον ΟΦΗ

Gazzetta team
Βόλος: Επιστρέφει ο Μπασόνγκ με τον ΟΦΗ

bet365

Ο Σεμπαστιέν Μπασόνγκ βρίσκεται στην αποστολή του Βόλου για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, επιστρέφοντας στη δράση μετά την πρεμιέρα και τον τραυματισμό του κόντρα στον Πανιώνιο.

Οι Βολιώτες ετοιμάζονται για την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ (21/09, 17:15) και ο Χουάν Φεράντο ανακοίνωσε την αποστολή για την αναμέτρηση.

Σ' αυτή συμπεριλαμβάνεται ο Μπασόνγκ, που τέθηκε εκτός αγωνιστικής δράσης στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής στη Νέα Σμύρνη. Έναν μήνα μετά ξεπέρασε τον τραυματισμό του και βρίσκεται ξανά στα πλάνα του Ισπανού τεχνικού, που αντίθετα δεν υπολογίζει τον Λευτέρη Λύρατζη, ο οποίος αποβλήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά οι 19 της αποστολής: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Διαμαντής, Μπασόνγκ, Τσίκα, Φερράρι, Τσαούσης, Τσοκάνης, Μαξ, Ατιάτ, Μπαλογιάννης, Ζοάο, Μουνίθ, Τόρρες, Μυστακίδης, Μάντζης, Γέντρισεκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα