Παναιτωλικός: «Αγώνες με φιλάθλους και των δύο ομάδων»!

Gazzetta team
Παναιτωλικός: «Αγώνες με φιλάθλους και των δύο ομάδων»!

bet365

Τα «καναρίνια» τόνισαν πως θέλουν να διεξάγονται τα παιχνίδια με φίλους τόσο των εκάστοτε γηπεδούχων, όσο και των φιλοξενουμένων
Υπέρ της παρουσίας στα γήπεδα φιλάθλων και των δύο ομάδων είναι ο Παναιτωλικός και αυτό τόνισε με ανακοίνωσή του. Με αφορμή το αυριανό ματς με την ΑΕΚ.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός έχει ταχθεί υπέρ της μετακίνησης των φιλάθλων και τα τελευταία χρόνια διαθέτει σε όλες τις φιλοξενούμενες ομάδες που το επιθυμούν τη Θύρα 3 του γηπέδου μας, χωρίς έως τώρα να έχει δημιουργηθεί ιδιαίτερο πρόβλημα.
Το αίτημα της ΑΕΚ προς στον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λ. Αυγενάκη για τροποποίηση προγενέστερης απόφασής του, μας βρήκε σύμφωνους και συναινέσαμε στη μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της στον αυριανό αγώνα.
Πιστεύουμε ότι, όπως στους αγώνες των δύο ομάδων στο παρελθόν, η υπεύθυνη στάση όλων των εμπλεκόμενων θα συμβάλει στην κατεύθυνση διεξαγωγής περισσότερων αγώνων με παρουσία φιλάθλων και των δύο ομάδων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα