ΠΑΟΚ και PAOK TV κατά της πειρατείας

ΠΑΟΚ και PAOK TV κατά της πειρατείας

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ και PAOK TV κατά της πειρατείας

bet365

Η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ σε συνεργασία με την εταιρεία MEDIASTALKER ξεκίνησε και συνεχίζει την προσπάθεια για την καταπολέμηση των φαινομένων πειρατείας του PAOK TV.

Σαουθάμπτον - Μπόρνμουθ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαπίστωσε και εντόπισε, στο πρώτο διάστημα λειτουργίας της ψηφιακής πλατφόρμας, την προσπάθεια αρκετών να «χακάρουν» το PAOK TV, δίνοντας εικόνα μέσω live streams, γι’ αυτό το λόγο αποφάσισε να λάβει τα μέτρα της.

Οι «ασπρόμαυροι» σε συνεργασία με την εξειδικευμένη εταιρεία Mediastalker θα επιχειρήσει να βάλει ένα φρένο στο συγκεκριμένο φαινόμενο προκειμένου να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται συνεπείς απέναντι στους χιλιάδες συνδρομητές τους (το νούμερο των ετήσιων συνδρομών έχει ξεπεράσει τις 8.000), αλλά και όλους όσοι θελήσουν μεμονωμένα (pay per view) να παρακολουθήσουν κάποιο από τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια τους σε πρωτάθλημα και πλέι οφ.

Έχοντας ξεκινήσει την προσπάθεια για τη δημιουργία του PAOK TV Official Hotspots (όσα μαγαζιά έχουν αγοράσει το ετήσιο επαγγελματικό πακέτο βρίσκονται σε περίοπτη θέση στην επίσημη ιστοσελίδα της) η ΠΑΕ ΠΑΟΚ γνωστοποίησε την απόφασή της για την ύπαρξη κλιμακίων ελέγχου σ’ όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης, αλλά και εκτός αυτής, προκειμένου να περιοριστεί το φαινόμενο της πειρατείας, αλλά και όσων επαγγελματιών δεν είναι συνεπείς στους όρους μετάδοσης των αγώνων του «Δικεφάλου» σε χώρους εστίασης και δημόσιας προβολής.

Σ’ ότι αφορά την πειρατεία και την συνεργασία τους με την Mediastalker, οι «ασπρόμαυροι» με σημερινή ανακοίνωσή τους επισημαίνουν τα εξής:

«Η Mediastalker είναι μια εταιρεία που εξειδικεύεται στην καταπολέμηση της πειρατείας και την παραβίαση της πνευματικής ιδιοκτησίας των οπτικοακουστικών έργων στο διαδίκτυο.

Βασισμένη σε λογισμικό Τεχνητής Νοημοσύνης και Μηχανικής Μάθησης, θα ελέγχει το internet για παράνομες ζωντανές μεταδόσεις του PAOK TV ώστε το υλικό να ελέγχεται και να διαγράφεται άμεσα.

Οι φίλοι της ομάδας μπορούν να βοηθήσουν τη διαδικασία στέλνοντας email στο [email protected] με το παράνομο link που εντοπίζουν ώστε να γίνονται άμεσα ενέργειες ή να τηλεφωνήσουν στο 2310954099.

Παράλληλα θα υπάρχουν κλιμάκια της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα ελέγχουν και την προβολή των αγώνων σε χώρους εστίασης και δημόσιας προβολής. Μπορείτε και εδώ να βοηθήσετε στέλνοντάς μας την διεύθυνση και την ονομασία του καταστήματος που δείχνει το παιχνίδι χωρίς να βρίσκεται στην λίστα των HotSpots.

Στη νέα μας προσπάθεια σας θέλουμε συμπαίκτες!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα