ΑΕΚ: Με τρεις απουσίες στο Αγρίνιο

ΑΕΚ: Με τρεις απουσίες στο Αγρίνιο

Gazzetta team
ΑΕΚ: Με τρεις απουσίες στο Αγρίνιο

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό με τον Νίκο Κωστένογλου να αφήνει στην Αθήνα τους Ολιβέιρα, Σιμάο και Κλωναρίδη.

Πανέτοιμη αλλά και με απουσίες θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό η ΑΕΚ. Ο Νίκος Κωστένογλου δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Νέλσον Ολιβέιρα ο οποίος συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης που ακολουθεί.

Εκτός έμεινε και ο Νταβίντ Σιμάο ο οποίος ένιωσε κατά τη διάρκεια της προπόνησης κάποιες ενοχλήσεις στον αριστερό δικέφαλο. Παράλληλα, εκτός αποστολής έμεινε και ο Κλωναρίδης.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε τα ονόματα που θα ταξιδέψουν στο Αγρίνιο για τον αυριανό αγώνα με τον Παναιτωλικό (20:00.

Αναλυτικά οι παίκτης που αποτελούν την αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Ντέλετιτς, Ζεράλδες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Γιακουμάκης, Λιβάια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα