Λίγο Άρης, λίγο VAR και PAOKTV και από πίσω ο Ολυμπιακός…

Λίγο Άρης, λίγο VAR και PAOKTV και από πίσω ο Ολυμπιακός…

Λίγο Άρης, λίγο VAR και PAOKTV και από πίσω ο Ολυμπιακός…

bet365

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου γράφει για όλα όσα προέκυψαν τις τελευταίες ημέρες και ώρες γύρω από τον αγώνα ΠΑΟΚ-Άρη, με τις θέσεις που εκφράζουν όλοι, ακόμη και η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αυτό το διήμερο που πέρασε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού ποιας ομάδας το όνομα «έπαιξε» περισσότερο; Της Τότεναμ που αντιμετώπισαν οι ερυθρόλευκοι την Τετάρτη, του Παναθηναϊκού που ακολουθεί, ή του ΠΑΟΚ; Η αλήθεια είναι πάντως ότι αμέσως μετά το 2-2 κόντρα στους Άγγλους, με τον ΠΑΟΚ ασχολήθηκαν!

Το ότι η ΠΑΕ Άρης ασχολείται με τον ΠΑΟΚ, το γήπεδο, το VAR, τον διαιτητή, το PAOK TV, τους προτζέκτορες, τους βοηθούς και όλα τα γύρω-γύρω είναι αναμενόμενο. Ο Άρης τη «δουλειά» του κάνει και στο επόμενο blog θα θυμίσω ότι με τέτοιου είδους προετοιμασίες κατάφερε να είναι ο μόνος που δεν έχασε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα κατά τη διάρκεια των περασμένων ετών. Άρα… την κάνει τη «δουλειά».

Ο Ολυμπιακός όμως; Μα να είναι τόσο κοινή η επιχειρηματολογία; Για τον Σιδηρόπουλο; Για το PAOK TV; Για το πρωτάθλημα των Πρεσπών! Ναι! Ακόμη και εκεί «κατάφεραν» να βρουν κοινή ανοησία για να αναφέρουν! Για το VAR της Τούμπας;

Μα να αναρωτιέται ο Ολυμπιακός για το VAR της Τούμπας, όταν στο πρώτο παιχνίδι με VAR στο Καραϊσκάκης χάθηκε το σωστό ριπλέι που όλως τυχαίως έδινε πέναλτι στον αντίπαλο;

Μια και αναφερθήκαμε στο VAR…

Ο Ολυμπιακός δεν το θέλει γιατί δεν τον συμφέρει η ποδοσφαιρική δικαιοσύνη και πλέον δεν κρύβεται. Είναι ο μόνος σε όλη την Ευρώπη που το κυνηγάει και θα το κυνηγάει χωρίς ντροπή. Η NOVA όμως πώς και γιατί βιάζεται να ακολουθήσει παρόμοια πολιτική; Να έχει μία εταιρία τόσο μεγάλη ευθύνη με την παραγωγή των μεταδόσεων που περνάει και στο VAR και να το απαξιώνει όπως έγινε χθες στη σύσκεψη όπου εκτός των άλλων ζητήθηκε και να απεγκλωβιστεί από αυτή τη διαδικασία;

Μα με τέτοια νοοτροπία και κακή διάθεση απέναντι στο σύστημα, πώς θα καταφέρει να το καλύψει;

Ο Ολυμπιακός δεν το θέλει το VAR και καλό θα είναι να φανούν ποιοι άλλοι είναι μαζί του. (Θυμάστε από πότε γράφουμε ότι δεν το θέλουν γιατί δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντά του η παρέμβαση στα ανθρώπινα λάθη;)

Από εκεί και πέρα…

Ο ΠΑΟΚ τους ξένους διαιτητές τους ζητούσε, έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να έρθουν και είναι ο ΜΟΝΟΣ αήττητος με αυτούς. Τι πρόβλημα να έχει ο ΠΑΟΚ με τους ξένους;

Ο Άρης δεν είχε ξένο και με τον Παναθηναϊκό! Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκε πουθενά και καθόλου; Η δικαιολογία του... ότι και πέρυσι δεν είχε ξένο με τον Παναθηναϊκό, δεν αλλάζει το ότι και εκείνο το ματς ήταν ντέρμπι. Δεν είπαν κουβέντα όμως. (Όλοι φυσικά γνωρίζουν ότι στο ματς με τον Ολυμπιακό δεν υπάρχει περίπτωση να προκύψει τέτοια αναστάτωση…).


Στην ΕΡΤ πριν 20 ημέρες, ο Φούσεκ είχε ανακοινώσει ότι (δυστυχώς) θα μειωθούν οι ξένοι και φέτος θα σφυρίξουν μόνο στα ντέρμπι μεταξύ των τεσσάρων μεγάλων. Αυτό δεν ειπώθηκε τώρα! Απλά ο Άρης τώρα θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις και να βρει δικαιολογίες.

Το παράξενο είναι βέβαια ότι μόνο αυτοί γνώριζαν πώς θα οριστεί ο Σιδηρόπουλος…

Όλα τα υπόλοιπα που ισχυρίζονται μαζί Καραπαπάς και Καρυπίδης δεν ισχύουν. ΚΑΝΕΙΣ δεν ήξερε, ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε και ΚΑΝΕΙΣ δεν έγραψε Δευτέρα και Τρίτη για Σιδηρόπουλο. Ποιος, που και πότε έγραψε κάτι τέτοιο; Εγώ ΠΑΝΤΑ γράφω συγκεκριμένα! Αυτή την επικοινωνιακή ανακρίβεια ότι έγινε γνωστός ο ορισμός την Δευτέρα, αλλού… Ας βρουν κάτι άλλο να λένε. Μαζί Ολυμπιακός και Άρης. Ή τέλος πάντων ας βρουν κάτι να πουν και να είναι διαφορετικό… Ας μην συμπίπτουν ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΑ οι θέσεις τους, κάτι που πλέον αντιλαμβάνονται και οι Αρειανοί. (Αν χθες ο Καρυπίδης δεν ήθελε την δημόσια υποστήριξη του Καραπαπά, μπορούσε να του το ζητήσει).

Τέλος πάντων, από την Τετάρτη το πρωί βέβαια, αυτό (για τον ορισμό Σιδηρόπουλο) διαδίδονταν από την πλευρά του Άρη και των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ του.

Πώς το έμαθαν, δεν ξέρω…

* Δεν πιστεύω να θέλει κανείς να ασχοληθούμε σοβαρά με δηλώσεις παράγοντα που μιλάει σαν Πρωθυπουργός και τα έχει όλα τόσο μπλεγμένα στο μυαλό του. Καλά κάνει βέβαια και τοποθετείται έτσι, μια και καταλαβαίνουν όλο και περισσότεροι τι πρεσβεύει. Ακόμη και σε τέτοια βραδιά κατάφερε να δημιουργήσει αρνητικές εντυπώσεις για τον Ολυμπιακό σε όλη τη χώρα.

Τι να προσθέσω άλλο περί… κανονικότητας μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στα άλλα μέτωπα; Εξάλλου είμαι σίγουρος ότι… πολλοί άλλοι θα σχολιάσουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη και όσα είπε, με την ίδια άνεση και ευκολία που θα σχολίαζαν και τον Ιβάν Σαββίδη αν σε άσχετη στιγμή ασχολούνταν και πάλι με αντίπαλό του, βασιζόμενος σε τόσα αστήρικτα επιχειρήματα.

Νομίζω ότι ήδη έχει κατακλυστεί ο Τύπος με πολλές επώνυμες απόψεις για τις δηλώσεις αυτές…

Έτσι δεν είναι;

* Στη διαπραγμάτευση για τη συμφωνία των Πρεσπών, συμμετείχε τελικά και… ο Βούκοβιτς;

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Δημήτρης Τσορμπατζόγλου
Δημήτρης Τσορμπατζόγλου

Πρέπει να ήταν με μία μπάλα στα χέρια (οποιουδήποτε μεγέθους και χρώματος) από τότε που περπάτησε…
Αγαπάει το ποδόσφαιρο, λατρεύει το μπάσκετ το οποίο έπαιξε (όχι με μεγάλη επιτυχία…) γι’ αρκετά χρόνια στον ιστορικό ΒΑΟ, βλέπει βόλεϊ, του αρέσει το χάντμπολ, μπορεί να βλέπει με τις ώρες στίβο, καταδύσεις, ιππασία, σκοποβολή, χόκει επί χόρτου, αλλά και στον πάγο! Παρακολουθεί και πάλη, και άρση βαρών, φυσικά και πινγκ πονγκ και τέννις και … και... και...
Στο γήπεδο πήγε πρώτη φορά το 1983 σε αγώνα ΠΑΟΚ-Απόλλων Αθηνών. Μεγάλη και ωραία εμπειρία. Από το δημοτικό κρατούσε σημειώσεις, στατιστικά, πρόγραμμα αγώνων, είχε αρχείο και έκανε διάφορες αναλύσεις- συγκρίσεις.
Όλα τα άλλα ήρθαν φυσιολογικά…
Από τα 17 του το 1994, ξεκίνησε να ασχολείται με την δημοσιογραφία στην Αθλητική Μακεδονίας Θράκης, όπου τα πρώτα βήματα έγιναν από τις χαμηλές κατηγορίες του μπάσκετ. Φοβερές οι χρονιές που έκανε το ρεπορτάζ και του αγαπημένου του ΒΑΟ, σε Α2 και Α1!
Ακολούθησαν πολλά άλλα Μέσα στην Θεσσαλονίκη και όχι μόνο, εμπειρίες σε εφημερίες, ραδιόφωνα, τηλεόραση, φυσικά και στο διαδικτυο. Τα τελευταία 15 χρόνια είναι πιο κοντά στο ρεπορτάζ του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ.