Ολυμπιακός: Σεμέδο, το... τέρας της φύσης που ανέτρεψε κάθε προγνωστικό! (pics & poll)

Ολυμπιακός: Σεμέδο, το... τέρας της φύσης που ανέτρεψε κάθε προγνωστικό! (pics & poll)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Σεμέδο, το... τέρας της φύσης που ανέτρεψε κάθε προγνωστικό! (pics & poll)

bet365

Ο Ρούμπεν Σεμέδο έσπασε όλα τα... κοντέρ και ανέτρεψε κάθε εκτίμηση καθώς 16 ημέρες μετά την επέμβασή του έκανε φουλ προπονήσεις και 21 ημέρες μετά έπαιξε στην πρεμιέρα του Champions League!
Οι αρχικές εκτιμήσεις έδιναν πως θα ήταν έτοιμος και ίσως διαθέσιμος στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ο Σεμέδο όμως έδειξε με το... καλημέρα πως είναι... θηρίο και... τέρας της φύσης. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον είχε χαρακτηρίσει... αγρίμι (σ.σ. animal) διότι ουσιαστικά από την πρώτη εβδομάδα μετά την επέμβασή του είχε μπει σε διαδικασία πλήρους επανένταξης στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Οι άνθρωποι των Πειραιωτών προσπαθούσαν να τον... συγκρατήσουν και να τον διαχειριστούν σωστά καθώς σχεδόν από την πρώτη στιγμή ήθελε πολύ να γυρίσει στην δράση.
Ο 25χρονος ύψους 1.89 μέτρων στόπερ γύρισε σε φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις 16 ημέρες και μετά από 21 ημέρες έπαιζε στην πρεμιέρα του Champions League και σε τόσο απαιτητικό και ανταγωνιστικό ματς, όπως αυτό με την περσινή φιναλίστ, Τότεναμ! Όλα αυτά δείχνοντας την κράση του αλλά και την τρομερή σωματοδομή του αλλά και γενικότερα πόσο δυνατό οργανισμό έχει. Ο Πορτογάλος μπακ - που κλήθηκε πρόσφατα και στην προεπιλογή της Εθνικής ομάδας της χώρας του - έχει φέτος 8 ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη με 2 γκολ και γενικά με πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Σεμέδο δείχνει πως ήταν ο στόπερ - ηγέτης που έψαχνε τόσα χρόνια ο πειραϊκός σύλλογος.
Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΣΕΜΕΔΟ ΜΕ... ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Πίσω από το deal του Ρούμπεν Σεμέδο είναι ο Ουλίσες Σάντος, ο Πορτογάλος agent. Ωστόσο με την συγκεκριμένη εταιρεία συνεργάζεται και ο Έλληνας μάνατζερ του Κώστα Μήτρογλου, που είχε και αυτός τον ρόλο του στην συμφωνία για την μεταγραφή του Σεμέδο. Να θυμίσουμε πως ο Ολυμπιακό δαπάνησε ένα ποσό 4.5 εκατ. ευρώ για να πείσει τη Βιγιαρεάλ να αφήσει τον παίκτη. Από αυτό το ποσό το 20% πήγε στην Σπόρτινγκ, που είχε κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης. Ήταν επίσης μία μεταγραφή που ενέκρινε, ήξερε και έβαλε το χέρι του στην... φωτιά ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο Σεμέδο έως τώρα τον δικαιώνει και με το παραπάνω. Διαβάστε ξανά εδώ και εδώ τα σχετικά θέματα για τον... βράχο της άμυνας του Ολυμπιακού.
- Οι φωτογραφίες στην Gallery είναι από το Soccerbase.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα