ΑΕΚ - Βέρντε: «Να δίνω χαρά στον κόσμο μας»

Gazzetta team
ΑΕΚ - Βέρντε: «Να δίνω χαρά στον κόσμο μας»

bet365

Ο Ιταλός άσος της Ένωσης μίλησε για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και μεταξύ άλλων αποθέωσε τον Νίκο Κωστένογλου για όσα έχει ήδη δώσει στους παίκτες

Στην κάμερα της NOVA στις καθιερωμένες δηλώσεις παραμονές αναμετρήσεων για το πρωτάθλημα μίλησε ο Ντανιέλε Βέρντε και εστίασε στον ίδιο, την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό και στον Νίκο Κωστένογλου. Αναλυτικά όσα είπε ο Ιταλός άσος:

Για την προσαρμογή του: Δεν βρήκα κάποια δυσκολία προσαρμογής. Γνώριζα που ήρθα. Αισθάνομαι καλά. Από την πρώτη στιγμή που ήρθα, η υποδοχή ήταν καταπληκτική. Οι άνθρωποι με αγκάλιασαν. Το κλίμα ήταν πολύ καλό στα αποδυτήρια και βοηθήθηκα, στην προσωπική μου ζωή είμαι καλά και τώρα σκέφτομαι μόνο το ποδόσφαιρο.

Για τις διαφορές ελληνικού και ισπανικού πρωταθλήματος: Το ελληνικό πρωτάθλημα έχει σημαντικούς ανταγωνιστές, ομάδες με εμπειρία από την Ευρώπη, υπάρχει ανταγωνισμός. Η διαφορά σε σχέση με το Ισπανικό, είναι ότι εδώ θέλει περισσότερη δύναμη, στην Ισπανία υπάρχει περισσότερη ποιότητα. Θέλω να προσαρμοστώ γιατί αυτό με τη δύναμη μου φέρνει κάποια προβλήματα λόγω του ότι είμαι μικρόσωμος.

Για την θέση που προτιμά: «Περισσότερο έχω παίξει στα δεξιά κι εκεί το απολαμβάνω. Στ’ αριστερά μπορώ να προσαρμοστώ αλλά απολαμβάνω να παίξω και σαν δεκάρι, αυτή η θέση μ’ αρέσει περισσότερο».

Για τους στόχους του: «Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα. Είμαι συναισθηματικός τύπος πρέπει να ζήσω με αυτό. Θέλω να μειώσω τα λάθη μου. Έχω πάρα πολλά πράγματα να δώσω, προσπαθώ να προσαρμοστώ στον τρόπο παιχνιδιού, θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό και θέλω να δώσω χαρά στον κόσμο που μας στηρίζει».

Για την αλλαγή προπονητή και τον Νίκο Κωστένογλου: «Αυτό που έχει κάνει ο νέος προπονητής είναι απίστευτο. Μας έχει δώσει εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Θέλουμε να του το ανταποδώσουμε. Τα παιχνίδια τα τελευταία και οι νίκες που κάναμε, είναι μια απάντηση και αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά».

Για το ξέσπασμα που είχε όταν είχε βάλει τα κλάματα για τις χαμένες ευκαιρίες: «Ήθελα να χαρίσω χαρά στον κόσμο, επειδή δεν τα κατάφερα δεν αισθανόμουν καλά και έτσι αντέδρασα. Παίζω ποδόσφαιρο για να δίνω χαρά στον κόσμο».

Για τον επόμενο αντίπαλο τον Παναιτωλικό: «Σκέφτομαι πως μπορώ να βελτιώνομαι, δεν σκέφτομαι ποιος θα είναι ο αντίπαλος, θέλω να μειώσω τα λάθη μου, να κάνω το καλύτερο δυνατό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα