Nova: «Να απεμπλακεί η τηλεοπτική μετάδοση από τη λειτουργία του VAR»

Δημήτρης Τομαράς
Nova: «Να απεμπλακεί η τηλεοπτική μετάδοση από τη λειτουργία του VAR»

bet365

Την πλήρη απεμπλοκή των τηλεοπτικών μεταδοτών από την τεχνική λειτουργία του VAR ζήτησε η Nova στην σύσκεψη που συγκάλεσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στην μέχρι σήμερα λειτουργία του.
Τα στελέχη της Nova, τόνισαν ότι η ασαφής διατύπωση της ανακοίνωσης της ΚΕΔ της 26/8/2019 περί «τεχνικής δυσλειτουργίας» προκάλεσε μπαράζ δημοσιευμάτων από οπαδικά ΜΜΕ και δημοσιογράφους, που καταλόγιζαν ευθύνες στο συνδρομητικό κανάλι, με αποτέλεσμα να πληγεί η φήμη της εταιρείας αλλά και η αξιοπιστία του συστήματος VAR. Συνεπώς, για να μην επαναληφθούν ανάλογα φαινόμενα που υποβαθμίζουν το Ελληνικό Ποδόσφαιρο, η Nova ζήτησε να απεμπλακούν πλήρως οι τηλεοπτικοί μεταδότες (Nova, ΕΡΤ και PAOK TV) από την λειτουργία του VAR και η ΚΕΔ να χρησιμοποιεί δικά της τεχνικά μέσα και εξοπλισμό προκειμένου να τροφοδοτεί με εικόνα τους διαιτητές VAR.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα