ΟΦΗ: Στο «OFI FC Lounge» για το παιχνίδι με τον Βόλο οι VVIP (pic)

ΟΦΗ: Στο «OFI FC Lounge» για το παιχνίδι με τον Βόλο οι VVIP (pic)

Gazzetta team
ΟΦΗ: Στο «OFI FC Lounge» για το παιχνίδι με τον Βόλο οι VVIP (pic)

bet365

Έτοιμο να υποδεχθεί τους κατόχους των VVIP εισιτηρίων διαρκείας θα είναι το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου το "OFI FC Lounge" του γηπέδου "Θ. Βαρδινογιάννης", ώστε να παρακολουθήσουν εκεί την αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Βόλο για την 4η αγωνιστική της Super League 1.

Ο νέος χώρος εστίασης του Γεντί Κουλέ ετοιμάζεται για το παιχνίδι των Ομιλιτών στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ώστε να εξυπηρετήσει αποκλειστικά τους κατόχους των VVIP εισιτηρίων διαρκείας.

Με ανάρτησή του στο Instagram η ΠΑΕ προσκαλεί τους συγκεκριμένους κατόχους, ώστε να παρακολουθήσουν όλοι μαζί την ομάδα του Γιώργου Σίμου κόντρα στον Βόλο.

Το "OFI FC Lounge" θα ανοίξει στις 16:00 και η είσοδος θα γίνεται από τη Θύρα 9, με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας της Θύρας "VVIP - Ευγένιος Γκέραρντ".

Βλέπουμε …prive τον @oficretefc στο "OFI FC Lounge" Αυτό το Σάββατο 21/9, το "OFI FC Lounge" του γηπέδου "Θ. Βαρδινογιάννης" ανοίγει για να υποδεχθεί και να εξυπηρετήσει αποκλειστικά τους κατόχους των VVIP εισιτηρίων διαρκείας. Ελάτε στο γήπεδο και παρακολουθήστε με άνεση τον αγώνα της ομάδας μας απέναντι στον Βόλο (5:15 μ.μ) για την 4η αγωνιστική της Super League. Το "OFI FC Lounge" θα ανοίξει στις 4:00 μ.μ και η είσοδος θα γίνεται από τη Θύρα 9, με την επίδειξη του εισιτηρίου διαρκείας της Θύρας "VVIP - Ευγένιος Γκέραρντ". #volofi #oficretefc #oficrete #ofifc #superleague #superleaguegreece #crete #greece #football #ofifclounge

A post shared by OFI Crete F.C. (@oficretefc) on

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα