ΟΦΗ: Ξανά εκτός Κοροβέσης, Μαρινάκης, Ναμπί και Φερέιρα

ΟΦΗ: Ξανά εκτός Κοροβέσης, Μαρινάκης, Ναμπί και Φερέιρα

Gazzetta team
ΟΦΗ: Ξανά εκτός Κοροβέσης, Μαρινάκης, Ναμπί και Φερέιρα

bet365

Με προπόνηση που έγινε το πρωί της Τετάρτης (18/9) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα του Σαββάτου (21/09) με τον Βόλο.

Οι Νίκος Μαρινάκης και Νίκος Κοροβέσης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ οι Αντίλ Ναμπί και Φελίπε Φερέιρα έκαναν θεραπεία.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε ασκήσεις ευλυγισίας, ενδυνάμωσης στο πάνω μέρος του σώματος, ασκήσεις μεταβιβάσεων, παιχνίδι κατοχής μπάλας και αγωνιστικό παιχνίδι.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Πέμπτη (19/09), στις 17:00 το απόγευμα. Μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή, που θα αναχωρήσει το πρωί της Παρασκευής (20/09) από το Ηράκλειο για τον Βόλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα