Προπόνηση και κατασκοπεία του ΠΑΟΚ

Προπόνηση και κατασκοπεία του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Προπόνηση και κατασκοπεία του ΠΑΟΚ

bet365

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη η οποία πλέον προσαρμόζεται στις απαιτήσεις του ντέρμπι (22/9, 18:30) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε προπόνηση, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία σκιαγράφησης του αντιπάλου και κατ’ επέκταση προσαρμογής της τακτικής πάνω στον ΠΑΟΚ. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης ανέφερε… «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης στο γήπεδο της Τούμπας (18:30). Και η σημερινή προπόνηση ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα, ενώ αύριο, Πέμπτη, θα ακολουθηθεί το ίδιο πρόγραμμα (πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο»)».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα