Ερχονται τα PAOK TV Official Hotspots

Ερχονται τα PAOK TV Official Hotspots

Σταύρος Σουντουλίδης
Ερχονται τα PAOK TV Official Hotspots

bet365

Τα PAOK TV Official Hotspots θα είναι όλοι οι χώροι εστίασης και δημόσιας προβολής που έχουν εξασφαλίσει το δικαίωμα να προβάλουν όλους τους εντός έδρας αγώνες του «Δικεφάλου»

Από το πρωί της Τρίτης (17/9) έχει ξεκινήσει η διάθεση των ετήσιων συνδρομών για το PAOK TV, οι πρώτες ενδείξεις και τα πρώτα νούμερα πωλήσεων είναι άκρως ενθαρρυντικά για το εγχείρημα, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να εστιάζει περισσότερο στις προσφορές προς τους επαγγελματίες συνδρομητές.

Ο λόγος για τους ιδιοκτήτες χώρων εστίασης και δημόσιας προβολής (καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία, πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών) ανά την Ελλάδα, που θα αγοράσουν το συγκεκριμένο πακέτο μετά από συνεννόηση με συγκεκριμένο τμήμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της θα φιλοξενεί σε ειδικό hotspot όλα τα καταστήματα που έχουν αποκτήσει το επαγγελματικό πακέτο, προβάλλοντας τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωσή τους οι «ασπρόμαυροι» τονίζουν:

«Το PAOK TV έρχεται ν' αλλάξει τους κανόνες και να φέρει μία νέα πραγματικότητα γύρω από τη θέαση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για όσους έχουν συνδυάσει τους αγώνες του ΠΑΟΚ με έξοδο από το σπίτι θα υπάρχουν τα PAOK TV Official Hotspots.

Τα PAOK TV Official Hotspots θα είναι όλοι οι χώροι εστίασης και δημόσιας προβολής που έχουν εξασφαλίσει το δικαίωμα να προβάλουν τους εντός έδρας αγώνες του Δικεφάλου για το πρωτάθλημα της Super League 2019-20, κανονικής διάρκειας και Play Offs.

Όποιος επιθυμεί να μετατρέψει την επιχείρησή του σε PAOK TV Official Hotspot πρέπει να επικοινωνήσει με το 2310954099 ή το [email protected] ώστε να ακολουθήσει τις οδηγίες των ανθρώπων του καναλιού.

Παράλληλα, θα αποκτά το δικαίωμα να τοποθετήσει τα στοιχεία της επιχείρησής του στην παρακάτω λίστα, από την οποία όλοι όσοι θέλουν να δουν την αναμέτρηση θα μπορούν να ενημερώνεται για τα διαθέσιμα καταστήματα της περιοχής τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η λειτουργία Pay Per View δεν είναι διαθέσιμη για τους χώρους εστίασης και δημόσιας προβολής και πρέπει άπαντες να προμηθευτούν το ετήσιο επαγγελματικό πακέτο, προκειμένου να μπορούν νόμιμα να προβάλουν τους αγώνες.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει ότι θα πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι για παραβάτες και θα υπάρχουν νομικές κυρώσεις.

Βρείτε το κοντινότερο σε εσάς PAOK FC Official Hotspot και απολαύστε τα παιχνίδια της ομάδας μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα