Η ομιλία Χαριστέα-Τερζή και το «ευχαριστώ» στον Μπάσα

Η ομιλία Χαριστέα-Τερζή και το «ευχαριστώ» στον Μπάσα

Gazzetta team
Η ομιλία Χαριστέα-Τερζή και το «ευχαριστώ» στον Μπάσα

bet365

Άγγελος Χαριστέας και Τόλης Τερζής μίλησαν στους ποδοσφαιριστές ενώ στην προπόνηση του Άρη βρέθηκε και ο Μίγκτζεν Μπάσα ο οποίος αποχαιρέτησε τους άλλοτε συμπαίκτες του.

Ο διεθνής Αλβανός μέσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία, ενώ ανακοινώθηκε σήμερα (17/9) και το τέλος της συνεργασίας του με τον Άρη. Ο Μπάσα βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας για να αποχαιρετήσει τους άλλοτε συμπαίκτες του, ενώ ο Άγγελος Χαριστέας ενώπιων όλων των παικτών των ευχαρίστησε για την προσφορά του στην ομάδα.

Στη συνέχεια, ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης μίλησε στους ποδοσφαιριστές τόσο για την επιβλητική νίκη επί του Παναθηναϊκού όσο και για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον ΠΑΟΚ. Ο Χαριστέας έκρινε απαραίτητο να έχουν άπαντες κοντή μνήμη, να αντιληφθούν ότι ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν και ζήτησε την ίδια ένταση (στις προπονήσεις) αλλά και σοβαρότητα ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. «Έχουμε μπροστά μας ένα ματς με ιδιαιτερότητες στο οποίο πρέπει να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε», είπε.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο υπηρεσιακός προπονητής, Τόλης Τερζής, ο οποίος έδωσε συγχαρητήρια για την εμφάνιση και μεταξύ άλλων είπε ότι «δείξατε τις πραγματικότητές δυνατότητές σας αλλά η διάρκεια είναι αυτή που επιβεβαιώνει τις ομάδες. Ξεχνάμε τον Παναθηναϊκό και σκεφτόμαστε το ντέρμπι με ΠΑΟΚ που θα είναι εντελώς διαφορετικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα