Τέλος ο Μπάσα από τον Άρη

Τέλος ο Μπάσα από τον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Τέλος ο Μπάσα από τον Άρη

bet365

Ο Μίγκτζεν Μπάσα αποτελεί παρελθόν από τον Άρη καθώς συμφώνησε στη λύση του συμβολαίου του και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αυστραλία.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Ντόρτμουντ - Μπαρτσελόνα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Αλβανός μέσος δεν συμπεριλαμβανόταν στα αγωνιστικά πλάνα των «κίτρινων» και για τουλάχιστον έναν μήνα, ήταν σε συζητήσεις με τους ανθρώπους του Άρη για τη λύση του συμβολαίου. Προς αυτήν την κατεύθυνση, καταλυτικό ρόλο έπαιξε η παρέμβαση του Άγγελου Χαριστέα ο οποίος μίλησε με τον αθλητή, του εξήγησε ότι η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας στοιχειοθετεί την καλύτερη λύση και για τις δύο πλευρές και δεδομένης της ύπαρξης πρότασης από ομάδα της Αυστραλίας, ο Μπάσα δέχθηκε να αποχωρήσει με τους οικονομικούς όρους που πρότεινε ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης.

Στην ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Άρης σημείωσε… «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη λύση –κοινή συναινέσει- της συνεργασίας της με τον Μίτζεν Μπάσα. Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ευχαριστεί τον Μίτζεν Μπάσα για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα