PAOK TV: Ο μοναχικός δρόμος που οδηγεί μπροστά…

PAOK TV: Ο μοναχικός δρόμος που οδηγεί μπροστά…

Σταύρος Σουντουλίδης
PAOK TV: Ο μοναχικός δρόμος που οδηγεί μπροστά…

bet365

Πως σχολιάζουν οι Πρωταθλητές Ελλάδας τα νέα μηνύματα αναφορικά με το εγχείρημα του PAOK TV και τα άκρως ενθαρρυντικά νούμερα στις πρώτες ώρες διάθεσης των ετήσιων συνδρομών.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Ντόρτμουντ - Μπαρτσελόνα και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αποφάσισαν να βαδίσουν στο δικό τους μοναχικό και σύναμμα πρωτοποριακό δρόμο διατηρώντας τα τηλεοπτικά δικαιώματα της φετινής σεζόν που τα διαχειρίζονται μέσα από την πλατφόρμα του PAOK TV.

Όταν τον Αύγουστο έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι η ιδέα της διαχείρισης της εικόνας και εκμετάλλευσης των δικαιωμάτων μέσα από την πλατφόρμα του επίσημου καναλιού της ομάδας αρκετοί στοιχημάτιζαν ότι το εγχείρημα θα αποτύχει, αλλά τα μηνύματα από τα πρώτα τρία παιχνίδια που μεταδόθηκαν ζωντανά ήταν τόσο ενθαρρυντικά που στην Τούμπα αποφάσισαν να διατηρήσουν και να εξελίσσουν το όλο πρότζεκτ, το οποίο και ήταν πρωτόγνωρο για όλους.

Σήμερα, πρώτη ημέρα διάθεσης των ετήσιων πακέτων,οι συνδρομές, που συμπεριλαμβάνουν όλα τα εντός έδρας παιχνίδια (κανονική διάρκεια και πλέι οφ) του ΠΑΟΚ, ξεκίνησαν από τις 500 την πρώτη ώρα και μέσα στο επόμενο τρίωρο ξεπέρασαν τις 1.000. Ο κόσμος του «Δικεφάλου» έχει αγκαλιάσει και στηρίζει το όλο εγχείρημα, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι υπάρχουν και τα μεμονωμένα παιχνίδια, το λεγόμενο pay per view, από το οποίο θα υπάρχουν έξτρα έσοδα ανά αγώνα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τον Άρη, η τιμή του οποίου έχει οριστεί στα 7,99 €.

ΕΞΕΛΙΞΗ

Ο ΠΑΟΚ εξελίσσεται διαρκώς στο τεχνολογικό κομμάτι, γι’ αυτό το λόγο δίνει το παρών με τον Παναγιώτη Αρωνιάδη, στο παγκόσμιο συνέδριο της IBC, το μεγαλύτερο ραντεβού ανθρώπων του χώρου, που διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Άμστερνταμ.

«Στόχος μας ήταν είναι η αποδοχή και να βλέπεις ανθρώπους προς την κατεύθυνση που εσύ έχεις ορίσει», σχολίασε μιλώντας στον Arena FM ο υπεύθυνος New Media της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ. Σύμφωνα με το στέλεχος του «Δικεφάλου» σύντομα θα ξεπεραστεί το πρόβλημα με την συνεργαζόμενη Τράπεζα, αναφορικά με την πληρωμή της ετήσιας συνδρομής μέσω μηνιαίων δόσεων, υπάρχουν σκέψεις για διαφορετική τιμολογιακή συμπεριφορά για τους κατόχους διαρκείας, ενώ μέχρι τον Δεκέμβριο θα έχει κυκλοφορήσει και η εφαρμογή για τις smart TV.

«Η ομάδα έχει βάλει στόχο να πάει όσο καλύτερα γίνεται. Αυτό φυσικά δεν μπορεί να γίνει από την μια ημέρα στην άλλη, ούτε μπορούμε να ανακαλύψουμε τόσο εύκολα την Αμερική. Πρέπει να δουλέψουμε πάνω σε μια ιδέα, να την προχωρήσουμε και την εξελίξουμε», πρόσθεσε ο Παναγιώτης Αρωνιάδης, αναφορικά με το νούμερο που θα μπει στο ταμείο των νταμπλούχων Ελλάδας, δείχνοντας ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένος στόχος στη Μικράς Ασίας, άλλωστε τα πρώτα μηνύματα είναι άκρως ενθαρρυντικά.

«Σήμερα, ο ΠΑΟΚ είναι η πρώτη ομάδα που καθιέρωσε το pay per view, δρόμο που αργά ή γρήγορα θ΄ ακολουθήσουν όλοι. Και σε μερικές...χιλιάδες χρόνια, οι μεταγενέστερες γενιές θα σχολιάζουν «ο παππούς μου συμμετείχε στην προσπάθεια από την πρώτη στιγμή. Μου έλεγε μάλιστα πως οι αντίπαλοι τον λοιδορούσαν, στη συνέχεια όμως ακολούθησαν τον ίδιο δρόμο», υποστήριξε από την πλευρά του, με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας.

Παράλληλα, η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ ενημέρωσε με ανακοίνωση της αναφορικά με την αγορά επαγγελματικού πακέτου για το PAOK TV, όπου διευκρινίζει ότι:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως οι χώροι εστίασης και δημόσιας προβολής (καφετέριες, εστιατόρια, ταβέρνες, ξενοδοχεία, πρακτορεία τυχερών παιχνιδιών) πρέπει να αγοράσουν το ετήσιο πακέτο και δεν έχουν τη δυνατότητα να προβάλλουν τα παιχνίδια με pay per view.

Το κόστος του επαγγελματικού πακέτου ανέρχεται στα 200 ευρώ και περιλαμβάνει όλους τους εντός έδρας αγώνες της Super League 2019-20, κανονικής διάρκειας και Play Offs.

Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει ο ιδιοκτήτης είναι η εξής:

1) Επικοινωνείτε με το 2310954099 ή το [email protected].
2) Πραγματοποιείτε την πληρωμή μέσω μεταφοράς σε τραπεζικό λογαριασμό.
3) Στέλνετε τα στοιχεία σας μέσω email με την επωνυμία του μαγαζιού, την πόλη και την διεύθυνση που βρίσκεται ώστε να μπείτε στη λίστα με τα συμβεβλημένα καφέ με το PAOK TV.
4) Δηλώνετε πόσες συσκευές έχει η επιχείρησή σας (Μέχρι πέντε ένας λογαριασμός, από πέντε και πάνω θα χρειαστεί και δεύτερος, άρα και δεύτερη πληρωμή)
5) Το τεχνικό τμήμα του PAOK TV ξεκλειδώνει τον λογαριασμό σας και είστε έτοιμοι!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα