Ο Γιάννης Φετφατζίδης συστήθηκε ξανά…

Ο Γιάννης Φετφατζίδης συστήθηκε ξανά…

Βασίλης Βλαχόπουλος
Ο Γιάννης Φετφατζίδης συστήθηκε ξανά…

bet365

Ο μέχρι στιγμής απολογισμός του και η συνολική παρουσία του στους επτά επίσημους αγώνες του Άρη προφανώς θυμίζουν τον… Φετφατζίδη του παρελθόντος.

Νάπολι - Λίβερπουλ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Το δείγμα των επτά αγώνων δεν είναι επαρκές, αλλά αν κανείς επιχειρήσει να ξεχωρίσει το πρόσωπο του Άρη στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, προφανώς θα επιλέξει τον Γιάννη Φετφατζίδη. Αυτό πιστοποιείται και μέσα από τους αριθμούς κυρίως όμως από μια πρόχειρη σύγκριση της περσινής παρουσίας του με την αντίστοιχη φετινή. Γιατί πέρυσι έμοιαζε με ξένο σώμα, στην πραγματικότητα δεν κατάφερε να μπει ποτέ στο κλίμα της ομάδας αλλά και στο… πετσί του ρόλου που είχε να διαδραματίσει. Καθόλου τυχαία χρησιμοποιήθηκε σε μόλις 10 παιχνίδια, στη συντριπτική πλειοψηφία αυτών ερχόταν από τον πάγκο και το σύνολο των αγωνιστικών του λεπτών σταμάτησε στον αριθμό «338».

Φέτος, ο Γιάννης Φετφατζίδης δείχνει ότι συστήνεται ξανά στο ελληνικό κοινό, καθόλου τυχαία εξασφάλισε και την επιστροφή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Κυρίως όμως, δεν έχει τον βοηθητικό ρόλο της περσινής χρονιάς, ξεκάθαρα είναι εκ των πρωταγωνιστών και ήδη έχει χρησιμοποιηθεί 461 λεπτά έχοντας παράλληλα φανέλα βασικού και κατ’ επέκταση, μεγαλύτερο κομμάτι ευθύνης.

Οι αριθμοί «λένε» επίσης ότι στα επτά επίσημα παιχνίδια έχει πετύχει ένα γκολ, κυρίως όμως μοίρασε τέσσερις ασίστ. Τελευταία φορά που είχε τόσο μεγάλο αριθμό τελικών πασών σε ευρωπαϊκό γήπεδο ήταν την περίοδο 2013-14 με τη φανέλα της Τζένοα αλλά σε σύνολο 30 αγώνων και όχι σε επτά, όπως συμβαίνει στην τωρινή περίπτωση.

Η μεγάλη διαφορά ωστόσο δεν αποτυπώνεται μέσα από τη γλώσσα των αριθμών αλλά από αυτό που αντιλαμβάνεται κανείς στο… γήπεδο. Το υψηλό επίπεδο αυτοπεποίθησης του αθλητή και κυρίως, τον τρόπο αντιμετώπισής του από το κοινό. Είναι φανερή η εμπιστοσύνη του κόσμου, «νιώθεις» και «ακούς» την αίσθησή του και τις αντιδράσεις του όταν ο βραχύσωμος επιθετικός γίνεται κάτοχος της μπάλας. Αυτό εισπράττει (προφανώς) και ο ίδιος κι αυτή η θετική ενέργειά του βγαίνει μέσα από την αγωνιστική παρουσία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα