Οι ανακοινώσεις για το PAOK TV και η ταινία του Βιεϊρίνια

Οι ανακοινώσεις για το PAOK TV και η ταινία του Βιεϊρίνια

Σταύρος Σουντουλίδης
Οι ανακοινώσεις για το PAOK TV και η ταινία του Βιεϊρίνια

bet365

Μέχρι το βράδυ της Δευτέρας (16/9) αναμένεται η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφορικά με τα επόμενα βήματα του PAOK TV, ενώ στις 20.00 προβάλλεται η mini movie της ζωής του Αντρέ Βιεϊρίνια.

Εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ οι επόμενες κινήσεις της, που κατά βάση θα αφορούν τα ετήσια πακέτα συνδρομών, προσφορές και άλλες δράσεις γύρω από το PAOK TV.

Η mini movie με θέμα τη ζωή του Βιεϊρίνια, που θα προβληθεί στις 20:00 στο επίσημο κανάλι του ΠΑΟΚ στο Youtube, εντάσσεται στις γενικότερες δράσεις που αφορούν το τηλεοπτικό κομμάτι, καθώς το PAOK TV δε θα περιοριστεί μόνο στις μεταδόσεις αγώνων, αλλά θα προσφέρει κι άλλου είδους τηλεοπτικό πρόγραμμα στο κοινό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα