ΠΑΟΚ τώρα και στον Καναδά!

ΠΑΟΚ τώρα και στον Καναδά!

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ τώρα και στον Καναδά!

bet365

Οι ενέργειες και οι επαφές που είχαν εδώ και δύο χρόνια οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ στον Καναδά, υλοποιήθηκαν με τη δημιουργία του PAOK Montreal Soccer Academy.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

O ΠΑΟΚ ανοίγει τα φτερά του σε τρεις Ηπείρους. Από την Ευρώπη φτάνει ως την Ωκεανία και την Αμερική, όπου θα χτυπάει η καρδιά του με τη δημιουργία και λειτουργία του PAOK Montreal Soccer Academy στον Καναδά.

Η προσπάθεια του Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου, σε συνδυασμό με τις ενέργειες του Κυριάκου Αλεξανδρίδη και του Αντώνη Μαυρέα, για την παρουσία των «ασπρόμαυρων» και στον Καναδά πήρε σάρκα και οστά, με τους νταμπλούχους Ελλάδας να ανακοινώνουν την συμφωνία.

Πιο αναλυτικά:

«Το ποδόσφαιρο προέχει. Το συναίσθημα, ο δεσμός με την ομογένεια συμπληρώνει την εικόνα. Το PAOK Football Prints, πιστό στο αναπτυξιακό του πλάνο ανακοινώνει μια νέα συνεργασία στο Μόντρεαλ.

Μετά τη Γερμανία και τη Μελβούρνη, ο Καναδάς συμπληρώνει τον χάρτη του ευρύτατου δικτύου συνεργαζόμενων ακαδημιών του ΠΑΟΚ, το οποίο εγκαινιάζει την συνεργασία του με την ομάδα Primera Soccer Academy του Μόντρεαλ.

Η προεργασία είχε γίνει και πλέον επισήμως μια σημαντική συνεργασία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού είναι ανακοινώσιμη. Ο Καναδάς ήταν μια περιοχή αχαρτογράφητη τρόπον τινά – στο ποδοσφαιρικό πεδίο – που το PAOK Academy θέλησε να εξερευνήσει, με γνώμονα τη διάθεση για ανάπτυξη, τη δίψα για το επόμενο βήμα.

Ο υπεύθυνος του δικτύου συνεργαζόμενων ακαδημιών του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος μαζί με τον κ. Παντελή Στεφανίδη, επιχειρηματία και ενεργό φίλαθλο του ΠΑΟΚ στον Καναδά, υλοποίησαν το εγχείρημα που προετοιμαζόταν περίπου δύο χρόνια και το οποίο είναι πλέον γεγονός.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο paoksocceracademymontreal.godaddysites.com».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα