Παναθηναϊκός: «Ασπίδα» Νταμπίζα σε Δώνη και ανάληψη ευθυνών από τους παίκτες στο Κορωπί!

Παναθηναϊκός: «Ασπίδα» Νταμπίζα σε Δώνη και ανάληψη ευθυνών από τους παίκτες στο Κορωπί!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Ασπίδα» Νταμπίζα σε Δώνη και ανάληψη ευθυνών από τους παίκτες στο Κορωπί!

bet365

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού δεν συζήτησε καν την πρόθεση παραίτησης του Γιώργου Δώνη και τον στηρίζει στον απόλυτο βαθμό. Μόνο αν παραιτηθεί ο Έλληνας τεχνικός θα έχουμε αλλαγή στον πάγκο των «πρασίνων». Διάλογος στο Κορωπί ανάμεσα σε Νταμπίζα και παίκτες που πήραν πάνω τους την ευθύνη.

Επιστροφή* 100% στον αγώνα Άστον Βίλα - Γουέστ Χαμ και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Γιώργος Δώνης άνοιξε θέμα αποχώρησης του από τον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά την συντριβή από τον Άρη, ωστόσο, από την πρώτη στιγμή ο τεχνικός διευθυντής του κλαμπ, Νίκος Νταμπίζας δεν μπήκε καν στην διαδικασία να το συζητήσει. Είναι δεδομένο πως ο Νταμπίζας στηρίζει στον απόλυτο βαθμό τον Έλληνα τεχνικό και στην συνάντηση με τον Γιάννη Αλαφούζο, θα υπερασπιστεί την δουλειά του Δώνη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο μεγαλόμετοχος της ΠΑΕ μπορεί να ήταν έξαλλος από την χθεσινή εμφάνιση αλλά φαίνεται διατεθειμένος να στηρίξει το «τρένο» και να κάνει αποδεκτή την εισήγηση του Νταμπίζα. Αυτά είναι τα δεδομένα τούτη την στιγμή και θα πρόκειται για μεγάλη έκπληξη αν ο Αλαφούζος οδηγήσει την κατάσταση σε «διαζύγιο»!

Για να υπάρξει αλλαγή στον πάγκο του Παναθηναϊκού, θα πρέπει ο Δώνης να κάνει πράξη τις αρχικές του σκέψεις και να παραιτηθεί. Σίγουρα μέσα στο μυαλό του βρίσκονται πολλά αλλά από την στιγμή που άκουσε το «δεν πας πουθενά του Νταμπίζα» είναι λογικό η πλάστιγγα να γέρνει υπέρ της παραμονής του. Φυσικά, οριστική εξέλιξη θα έχουμε μετά το ραντεβού με τον Αλαφούζο.

Συζήτηση στο Κορωπί ανάμεσα σε Νταμπίζα και παίκτες

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός ήταν εκτός τόπου και χρόνου στο «Βικελίδης», γνώρισε την συντριβή από τον Άρη και η εικόνα του ήταν το λιγότερο τραγική. Η αποστολή του «τριφυλλιού» επέστρεψε στην Αθήνα νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας και στην συνέχεια πήγε στο προπονητικό κέντρο στο Κορωπί. Εκεί, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Νίκος Νταμπίζας, μάζεψε τους παίκτες και τους μίλησε για αρκετή ώρα. Σε κάποιες στιγμές έγινε πιο σκληρός απέναντί τους λέγοντας πως «δεν γίνεται να έχουμε αυτή την εικόνα, είναι ντροπή», αλλά το νόημα της συζήτησης δεν ήταν το «κράξιμο». Ο τεχνικός διευθυντής ζήτησε από τους παίκτες να τοποθετηθούν, αρκετοί έδωσαν την δική τους εξήγηση και περισσότερο έγινε ένας διάλογος ανάμεσα στις δύο πλευρές, παρά ένας μονόλογος. Μάλιστα, αρκετοί από τους παίκτες ανέλαβαν την ευθύνη που τους αναλογεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα