Η συνάντηση με τον Ένινγκ και η απόφαση για Τερζή στην Τούμπα

Η συνάντηση με τον Ένινγκ και η απόφαση για Τερζή στην Τούμπα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η συνάντηση με τον Ένινγκ και η απόφαση για Τερζή στην Τούμπα

bet365

Ο Τόλης Τερζής θα είναι στον πάγκο του Άρη στο παραδοσιακό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, ταυτόχρονα τρέχει η διαδικασία πρόσληψης νέου προπονητή. Ο Μίκαελ Ένινγκ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Άρη.

Τορίνο - Λέτσε με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεση απόδοση κερδών*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η απόφαση των ανθρώπων του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ είναι ειλημμένη και προβλέπει την παραμονή του Τόλη Τερζή στον πάγκο. Εκτιμάται ότι οι ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου αγώνα σε συνδυασμό με τον ελάχιστο χρόνο προσαρμογής που θα έχει ο νέος προπονητής δημιουργούν… επικίνδυνο μίγμα κι έτσι οι «κίτρινοι» κατέληξαν στην απόφαση να καθοδηγήσει την ομάδα ο Τόλης Τερζής.

Αυτό δεν σημαίνει ότι περιορίζονται οι επαφές για την πρόσληψη του αντικαταστάτη του Σάββα Παντελίδη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μίκαελ Ένινγκ βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο και συναντήθηκε με τους ανθρώπους του Άρη όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο συνεργασίας. Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι ο Γερμανός τεχνικός προκάλεσε θετική εντύπωση τόσο στον Άγγελο Χαριστέα όσο και στον Θόδωρο Καρυπίδη, δίχως όμως να επιτευχθεί συμφωνία καθώς δεν έχει ληφθεί τελική απόφαση από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ. Αυτό ενδεχομένως να σχετίζεται με το ότι παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Ζεράρ Λόπες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα