Επιστολή της ΑΕΛ σε Περέιρα και Φούσεκ για το ματς με Πανιώνιο

Gazzetta team
Επιστολή της ΑΕΛ σε Περέιρα και Φούσεκ για το ματς με Πανιώνιο

bet365

Η ΑΕΛ έστειλε επιστολή στους Περέιρα και Φούσεκ και στα μέλη της ΚΕΔ, εκφράζοντας τα παράπονά της και προτρέποντας τους να αναλύσουν τις φάσεις του αγώνα με τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά στην επιστολή της η ΑΕΛ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρακαλεί τον κ. Περέιρα, τα μέλη της ΚΕΔ και τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα των FIFA – UEFA κ. Φούσεκ να δουν το βίντεο του χθεσινού αγώνα μας με αντίπαλο τον Πανιώνιο και να αναλύσουν τις φάσεις, αυτές που ο, τραγικός δυστυχώς, Παπαδόπουλος έκανε πως δεν έβλεπε τα συνεχή φάουλ πάνω στον Ουάρντα στο πρώτο ημίχρονο, τις βρισιές του Σαραμαντά σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας, τις θεατρικές πτώσεις όλων των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου, είτε για να κερδίσουν φάουλ είτε για να προκαλέσουν την κίτρινη κάρτα των αντιπάλων τους χωρίς να τιμωρούνται, όλα τα χτυπήματα επάνω στο Ουάρντα στο δεύτερο ημίχρονο που δόθηκαν τα φάουλ, αλλά δεν δόθηκαν κίτρινες κάρτες, την ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ζίφκοβιτς και το ανύπαρκτο φάουλ που δόθηκε εις βάρος του, σε φάση που βρήκε την μπάλα ένα μέτρο μακριά από τον Τσιλούλη, ο οποίος πιθανότατα δασκαλεμένος, υποκρίθηκε τον τραυματία και προκάλεσε την αποβολή του Ζίφκοβιτς και τέλος την ακραία προκλητική συμπεριφορά όλου του πάγκου του Πανιωνίου, λες και έπαιζαν απέναντι στο μεγαλύτερο εχθρό τους, όταν σε κάθε φάση επιτίθεντο με φωνές και βρισιές στους ποδοσφαιριστές μας, ορμούσαν στον 4ο διαιτητή για να προκαλέσουν σφυρίγματα για ανύπαρκτα φάουλ, ανύπαρκτες κίτρινες και να τρομοκρατήσουν τους ποδοσφαιριστές μας, χωρίς να δεχθούν έστω και μία παρατήρηση είτε από τον διαιτητή, είτε από τον 4ο, είτε από τους παρατηρητές».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα