Λιβάια: «Έχει αλλάξει πολλά πράγματα ο Κωστένογλου»

Λιβάια: «Έχει αλλάξει πολλά πράγματα ο Κωστένογλου»

Gazzetta team
Λιβάια: «Έχει αλλάξει πολλά πράγματα ο Κωστένογλου»

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια αναδείχθηκε MVP και μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λαμία μίλησε με εξαιρετικά λόγια για τον Νίκο Κωστένογλου και τη δουλειά που κάνει.

Αναλυτικά όσα είπε ο Λιβάια στη NOVA:

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος, δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο. Στην επανάληψη κρατήσαμε τον έλεγχο. Είναι μια νίκη που μας βοηθάει να ωριμάσουμε ως ομάδα. Ο καινούργιος προπονητής έχει αλλάξει πάρα πολλά πράγματα, αυτές τις δύο εβδομάδες λόγω των εθνικών δουλέψαμε πάρα πολύ καλά, είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο και πρέπει να συνεχίσουμε στο ίδιο».

Για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα: «Παίζουμε με τον Παναιτωλικό θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να πάμε για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το αν αισθάνεται πιο ελεύθερος με τον Κωστένογλου στον πάγκο: «Μιλάω πολύ με τον κ. Κωστένογλου, αυτό που θέλω είναι να κάνω αυτά που μου ζητάει, σίγουρα όμως μου δίνει περισσότερο ελευθερία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα