Ολυμπιακός: Η Σχολή του Ταύρου μπήκε στην 15η σεζόν

Ολυμπιακός: Η Σχολή του Ταύρου μπήκε στην 15η σεζόν

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Η Σχολή του Ταύρου μπήκε στην 15η σεζόν

bet365

Με πολυετή εμπειρία η Σχολή της ομάδας του Ολυμπιακού στον Ταύρο ξεκινά φέτος την 15η σεζόν της λειτουργίας της και θέλει να πάει ακόμα καλύτερα.
Αποτελώντας (λόγω θέσης) τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε Πειραιά και Αθήνα, η «ερυθρόλευκη» Σχολή στον Ταύρο έχει περισσότερα από 200 παιδιά, δίνοντας βάση στην αθλητική τους παιδεία, προάγοντας έτσι τον σεβασμό στον αντίπαλο αλλά και το ορθολογικό ποδόσφαιρο. Με τις ηλικίες να ξεκινούν από 4.5 ετών και φτάνοντας μέχρι τα 18, η Σχολή του Ταύρου πέρα από την συμμετοχή της σε πληθώρα τουρνουά (Attica Cup μεταξύ άλλων), έχει προγραμματίσει για φέτος σεζόν τέσσερα διεθνή φιλικά παιχνίδια ξεχωριστής σημασίας, όπου θα αντιμετωπίσει τις Σχολές του Ολυμπιακού από Καναδά και Σικάγο, την Ελλάς Μονάχου αλλά και μία κινεζική Ακαδημία ποδοσφαίρου.
Ο Ταύρος παρουσιάζει ιδιαίτερα ανεπτυγμένη δράση και σε φιλανθρωπικό επίπεδο με συχνές επισκέψεις και προσφορά στην Κιβωτό του κόσμου, στο Χριστοδούλειο Ίδρυμα, το Χαμόγελο του παιδιού και το Ίδρυμα Πίστη μεταξύ άλλων.
Στοιχεία επικοινωνίας:
Διεύθυνση Εγκατάστασης: Υψηλάντου 3, Ταύρος, ΤΑΧ. Κ. 17778
Όνομα Υπευθύνου: Κεραμυδάς Φώτης
Τηλέφωνα: 2103452102, 6977272693
Φαξ: 2103452313

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα