Ρόουζ: «H τέλεια ημέρα για εμάς»

Ρόουζ: «H τέλεια ημέρα για εμάς»

Gazzetta team
Ρόουζ: «H τέλεια ημέρα για εμάς»

bet365

Ο Λίντσεϊ Ρόουζ τόνισε πως ο Άρης είχε, κόντρα στον Παναθηναϊκό, τέλεια ημέρα ενώ στάθηκε στο ότι τα θετικά αποτελέσματα δίνουν αυτοπεποίθηση στους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά είπε στη Nova:

Για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το μηδέν που κράτησε στην άμυνά του ο Άρης: «Σήμερα ήταν η τέλεια ημέρα για εμάς. Το πιο σημαντικό όμως είναι η πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, είναι σημαντικό που δεν δεχθήκαμε γκολ και καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο. Οπωσδήποτε είναι πολύ καλό που η ομάδα κέρδισε και δεν δεχθήκαμε γκολ, ιδιαίτερα για εμάς τους αμυντικούς».

Για το αν δίνει αυτοπεποίθηση η νίκη ενόψει και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Η αυτοπεποίθηση είναι καλή και θέλουμε να δουλέψουμε και να βελτιώνουμε συνεχώς την απόδοσή μας, για να είμαστε ακόμη καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».

Για την αποχώρηση του Σάββα Παντελίδη: «Δεν μπορώ να μιλήσω, για την απόφαση του προηγούμενου προπονητή, δεν γνωρίζω τους λόγους που αποχώρησε. Το πιο σημαντικό είναι ότι καταφέραμε να βγάλουμε αντίδραση και να κερδίσουμε το σημερινό ματς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα