Τερζής: «Τα λάθη είναι στο παιχνίδι»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Τερζής: «Τα λάθη είναι στο παιχνίδι»

bet365

Ο Τόλης Τερζής… αποθέωσε τους παίκτες του μετά την επιβλητική νίκη επί του Παναθηναϊκού και ξεκαθάρισε ότι νιώθει τον εαυτό του «υπηρεσιακό προπονητή».

«Ένα μεγάλο μπράβο στους παίκτες μου γιατί η νίκη είναι δικής τους κι ένα ευχαριστώ στον κόσμο γιατί πάντα είναι δίπλα μας. Είναι μεγάλη η βοήθεια που μας δίνει. Είχαμε εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι με τα γκολ που πετύχαμε αλλά και τις ευκαιρίες που είχαμε γι’ ακόμη περισσότερο. Δεν κινδυνέψαμε από τον Παναθηναϊκό γιατί ήμασταν συγκεντρωμένοι. Βγάλαμε σε μεγάλο βαθμό αυτά που δουλέψαμε στην εβδομάδα», είπε αρχικά.

Ρωτήθηκε για τα πράγματα στα οποία εστίασε στο διάστημα της προετοιμασίας. «Την πρώτη εβδομάδα με την ευκαιρία του ότι δεν είχαμε παιχνίδι, κάναμε πολλές κουβέντες με τα παιδιά με τον Άγγελο Χαριστέα. Θέλαμε να τους φύγει λίγο το άγχος που είχαν. Στη δεύτερη εβδομάδα επικεντρωθήκαμε καθαρά στο παιχνίδι. Τον είδαμε πολλές ώρες τον Παναθηναϊκό, περιμέναμε ότι θα άλλαζε τη διάταξή του. Αυτό που είχε σημασία η εφαρμογή των όσων είχαμε δουλέψει. Ήμασταν προσγειωμένοι γι αυτό πήραμε μια μεγάλη νίκη».

Σχετικά με το αν σκέφτεται στο βάθος το σενάριο παραμονής του. «Όχι δεν υπάρχει», απάντησε κατηγορηματικά. «Μιλήσαμε με τον Βέλεθ στο 65’ ότι θέλει να προστατευτεί κι έτσι τον αντικαταστήσαμε».

Για το αν περίμενε τόσα λάθη από τον Παναθηναϊκό, είπε. «Τα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι. Και με τον ΟΦΗ έκανε πολλά ατομικά λάθη. Αν δεν το κάνεις, δεν θα μπει το γκολ. Θα πρέπει να έχεις καλή τακτική και ποιότητα για να τα καταφέρει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα